Új Bvlgari Hotel nyílik Sanghajban

2018 június 13.
Új Bvlgari Hotel nyílik Sanghajban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A The Bvlgari Hotel  június 20-án nyitja meg kapuit Sanghajban. A látványos SUHE CREEK ingatlan projekt részeként, a szálloda a Huangpu festői folyópartján fekszik, pár percre az ikonikus Bund-tól és a városközponttól.

A 48 emeletes toronyépület felső nyolc emeletén kialakított Bvlgari Hotel 82 szobával rendelkezik, melyek közül 19 elegáns lakosztály – hangulatos légkörrel és személyre szabott szolgáltatásokkal.

Az épület a Il Ristorante – Niko Romito étteremnek és a Barnak is helyet ad, továbbá a tetőtéri La Terrazza az egyik legdivatosabb helyszínné vált lélegzetelállító kilátásával. Itt találhatjuk a  Bao Li Xuan éttermet is, amely kiváló kantoni fogásokkal és helyi specialitásokkal kápráztatja el a vendégeket.

Bvlgari Hotel_ChicAndCharm (6) Bvlgari Hotel_ChicAndCharm (7)

Érdemes megemlíteni a 2000 négyzetméteres Bvlgari gyógy- és fitneszközpontot, amely egyedülálló atmoszférával és különleges kezelésekkel teszi feledhetetlenné a pihenés perceit.

Mint az eddigi Bvlgari Hotels & Resorts esetében, úgy a sanghaji szállodánál is a híres olasz építészeti cég, az Antonio Citterio Patricia Viel felelt a belsőépítészetért. A Bvlgari kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy harmóniát hozzon létre az olasz kifinomultság és a sanghaji, történelemben gazdag környezet között.

Bvlgari Hotel_ChicAndCharm (3) Bvlgari Hotel_ChicAndCharm (4) Bvlgari Hotel_ChicAndCharm (5)

A Bvlgari Hotel ad otthont a Bvlgari csokoládé butiknak, az Il Cioccolato-nak, ahol az üzlettel szomszédos műhelyben készített csokoládékat árusítanak.  Az egyedi édességek ízfokozására a Bvlgari csokoládé mesterek olyan nyers kakaót használnak, amely közel négyszer annyi antioxidánst tartalmaz, mint általában az étcsokoládék. A földszinten található Il Cioccolato csíkos, mozaikos, csokoládé-vanília színű falakat kapott. Kialakítását az 1920-as évek első, nyomtatott Bvlgari reklámjai inspirálták. A csokoládé remekművek, akárcsak a drágakövek, az ékszerdobozokhoz hasonló vitrinekben tekinthetőek meg, de találhatunk itt friss házi készítésű olasz zselét és mini kúpot is.

Bvlgari Hotel_ChicAndCharm (2)

A La Terrazza a szálloda tetején fekszik. Az olasz stílusban kialakított kert az olasz Riviéra hangulatát hozza el Sanghaj buja éjszakáiba. A városi oázisból egyben felejthetetlen látképét tárul elénk. A teak padlóval, elefántcsont berakásokkal díszített és kényelmesen párnázott fotelekkel, továbbá a függönyös pamlagokkal kialakított terasz diszkrét menekülést ígér- mindezt gyertyafényes lámpákkal és az egzotikus növényzettel.

Bvlgari Hotel_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések