Rólam

Újságíró vagyok. Olyan, akinek szenvedélye az írás. Éppen ezért, ha tehetem, hírt adok a legfrissebb divat- és szépséghírekről, megfordulok éttermekben, kipróbálok újabb és újabb wellness kezeléseket. És mindeközben utazgatok az országban, hogy a legérdekesebb helyszíneket bemutathassam.Kovács Nóra

Persze mindez nem így kezdődött. Közgazdász végzettségemmel előbb a Peugeot-hoz mentem el dolgozni, majd az Avon csapatának lettem része. Miután megszülettek a gyermekeim, olyan munkára vágytam, ami nagyobb szabadságot ad, de ami mellett teljes értékű anyuka maradhatok. Hamar kiegészítettem tudásomat egy PR szakközgazdász diplomával, hiszen kézenfekvő volt, hogy az írás és a tanácsadás egy olyan keverékét hozzam létre, ami egyaránt jó nekem és az ügyfeleknek is: én szívesen írok, ők pedig sikeresek lesznek.

Első cikkeim a FittMama magazinban jelentek meg – természetesen babás témákban –, majd más lapoknál is kaptam megjelenési lehetőséget. A Gyöngy, a 100xSzép, a Tina, a Meglepetés külsős újságírójaként számos sztárinterjú szerzője voltam, végül a Hölgyvilág szerkesztőjeként már komplex feladatokat láttam el. Ekkor kóstoltam bele a divat világába, és egy életre szerelmese lettem a címlapfotózásoknak és divatanyagoknak.

Ez a szerelem nem múlt el nyomtalanul, ma is nagy érdeklődéssel követem a hazai divattervezők munkásságát. Ha tehetem, bemutatom a fiatal tervezőket, a legújabb kollekciókat. A First Class Magazinban számos cikkem jelent meg, amelyekben hazai tervezőkkel beszélgetek tervekről, vágyakról és sikerekről. Zoób Kati, Sármán Nóra, Abodi Dóra, Vágó Réka, Lengyel Zsuzsi – csak néhány a legutóbbiakból.

Az írással nem hagytam fel, több magazinban is találkozhatsz a cikkeimmel, de idővel szerettem volna egy olyan oldalt létrehozni, amiben a számomra legkedvesebbeket mutathatom be. Legyen ez a legfrissebb sminktipp, egy divatfotózás háttéranyaga, egy élménybeszámoló egy újonnan nyílt étteremből. Mindezt hangulatos fotók kíséretében.

Kapcsolat: csilicsoki@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/chicandcharm/

Instagram: www.instagram.com/chic.and.charm