Legyen ez az idő csak a tiéd!

Néha nagyon nehéz magunkra szánni egy rövidke időt, ám olyankor nagyon szeretnénk, ha az csak rólunk szólna. Ha egy szakember exkluzív anyagokkal kényeztet, ráadásul egy elegáns környezetben, akkor már minőségi időtöltésről beszélünk. Hogyan érhetjük el? Hát, így!

csokoládé

A Danubius Health Resort Spa szállodáiban kiemelt figyelemben részesítenek minket: az igényesen berendezett, diszkréten megvilágított kabinban halk zene szól, kényelmes kezelőágy, puha textíliák és szakértő kezek várnak. Biztosak lehetünk benne, hogy minőségi krémekkel, olajokkal kezelnek és abban is, hogy kezelés közben nem kapkodják fel a telefont.

Nemrég jómagam is kipróbálhattam, milyen is az, amikor egy masszázs kiemelt figyelmet kap az ember életébe. Ilyenkor nem csak beszaladunk a szalonba egy gyors kezelésre, hanem rákészülünk, várjuk, eltervezzük, és nagyon szeretjük minden pillanatát. A Danubius margitszigeti szállodájában már a környezet megadja az alaphangulatot. Egy elegáns szállodába érkezni, és tudni, hogy most velem foglalkoznak majd és a legjobb minőségű krémekkel kényeztetnek, nos, ez kitüntetés a léleknek és a testnek is.

csokoládés masszázs

A Danubius Health Spa Resort szállodáiban több újdonsággal is találkozhatunk. Az egyik izgalmas kényeztetés a Danubius Magic mécsesmasszázs arcra kifejlesztett változata, a másik a csokoládé-méz testmasszázst. Én ez utóbbi mellett döntöttem, és nem is csalódtam, mert ez alatt a majd egyórás kezelés alatt minden idegsejtem ellazult és feltöltődött. A Bőrtápláló csokoládé-méz masszázs kiváló a merev izmok lazítása, relaxáció, bőrtáplálás, bőrfiatalítás és regenerálás céljából. A hatására felszabaduló endorfin hormonok gondoskodnak a jó közérzetről. Egy kezelésben ötvözik a hagyományos szárazkefe masszázs, valamint a csokoládé-méz relaxáló masszázs áldásos hatásait. Különlegessége, hogy egy kakaóvajat tartalmazó speciális, növényi hatóanyagokban gazdag mézes géllel történik, mely vízzel elegyedve ápoló tejjé alakul, majd a masszázs során maradéktalanul beszívódik a bőrbe, így fejtve ki intenzív bőrápoló hatását.

Csokimasszázs

Mindeközben ellenállhatatlan csokoládé illat lengett körül, a bőröm csak úgy szívta magába az ápoló hatóanyagokat. Ez a fajta kezelés nem igényli a masszázs utáni tusolást, így a bőröm további hosszú órákon keresztül ontotta magából a csokoládé illatot, így egy kicsit olyan volt, mintha jó sok csokit ettem volna. A hatása a bőröm szempontjából sem maradt el: az utolsó cseppig beszítva a krémet, és puha, hidratálttá vált. Hát, mindennap el tudnám viselni ezt a bőrápoló csokoládé-méz kezelést!

Kapcsolódó bejegyzések