Égi Dallamok – gondolatok lélektől lélekig

Írtam egy könyvet. Vagy ha precízebben szeretnék fogalmazni, akkor a könyv megíratta magát. Apránként, szisztematikusan, hol egy rövidebb, hol egy hosszabb üzenetet adva nekem, neked, és azoknak, akik nyitott szívvel és értő füllel közelednek a lélekemelő gondolatokhoz.

Égi Dallamok könyv

Nem egy pillanat alatt készült el. Hosszú hónapok kellettek ahhoz, hogy több mint száz írás szülessen, majd azokból szelektálva egy könyvnyi összegyűlhessen. Az élet megannyi feladat elé állított a hónapok alatt. Voltak könnyebb és nehezebb pillanatai az Életnek, amikor mint nő, mint anya, mint társ helyt kellett állnom, és meg kellett találnom azokat a fogódzókat, amelyek tovább segítettek egy nehezebb helyzetben.

shutterstock_276812570_k

Máskor az önfeledt boldogság érzését, a világba vetett hitemet, a mindenségben rejtőző szépséget szerettem volna megosztani veled, és mindenki mással. Szinte folytak belőlem a gondolatok, és úgy éreztem, ha nem is mindenkinek, de neked, aki éppen olvasod, tudnod kell róla.

Sokszor megfogalmazódott bennem, hogy nem tarthatom meg magamnak ezeket a gondolatokat, mert ha csupán egyetlen embernek segítséget jelentenek, ha egyetlen helyzetben mankót nyújtanak, ha egy szent pillanatban támaszt jelenthetnek, vagy megerősítést adnak az Élethez, akkor arról tudnia kell – ha nem is mindenkinek, de annak a személynek, aki kezébe veszi az Égi Dallamokat, szinte véletlenszerűen.

shutterstock_91984841

Ez a könyv lélek könyv. Lélektől lélekig ható gondolatok, érzések vannak benne, amelyek rátalálnak olvasójukra. Nem hiszem, hogy a reklámok, a hírverés lesz az, ami eljuttatja könyvem pár száz példányát jövőbeli tulajdonosukhoz. Sokkal jobban hiszek abban, hogy az fogja levenni a könyvesbolt polcáról, akinek éppen szüksége van rá. Így kerülnek a lehető legjobb helyre az Égi Dallamok gondolatai.

A könyvbe itt tudsz belepillantani:

http://issuu.com/kovacsnora1/docs/kovacs_nora_egi_dallamok_reszlet

A könyv megvásárolható a Libri bolthálózatában vagy a Líra könyvesboltjaiban

Kapcsolódó bejegyzések