Felráz, mint egy érzéki csók…

A „Légy mellettem” noha egy sablonos fősulis sztorinak indul, sokkal többet ad, mint elsőre gondolnánk. Szépen, lassan, mint egy érzékien felépített aktus, megőrjít és a rabjává tesz. Mert bármennyire is szeretnénk kerülgetni a témát, az érzéki erotika a könyv egyik nagy erőssége.

Ha valaki a forró, csókoktól és érzelmes párbeszédektől túlfűtött történetet keresi, valószínűleg csalódottnak érzi majd magát az első 100 oldal után. Addig ugyanis egyetlen csók sem csattan el. A történet szépen, lassan, lustán felépítve ismerteti meg velünk egy egyetemista lány első napjait az új kollégiumban. Mivel a kötetnek előzménye is van, így aki ismeri Tess sztoriját, most tovább követheti, hogyan alakul egy viharos párkapcsolat és egy baleset után az élete. Ám aki csak találomra vette le ezt a könyvet és kezdett bele az olvasásába, annak is érthető, izgalmas és érzéki olvasmányban lesz része.

Légy mellettem 1 kicsi

Tess új helyre kerül, egy olyan iskolába, ahová sosem vágyott, és most is csak B tervként szerepel az életében. A helyzetnek egyetlen előnye, hogy bátyja, és annak régi barátja, Jase pont ugyanabba a főiskolába járnak, ahová Tess jelentkezett. Az első pillanattól fogva tudjuk, hogy Teresa számára egyáltalán nem közömbös a szívtipró hírében álló Jase, akivel már évekkel ezelőtt váltott egy csókot, ám azóta, mintha csak képzelete játszana vele: a szerelem csak az ő szívében létezik.

Nem csupán egy férfiszív meghódításába leshetünk bele, de szembesülnünk kell azzal is, hogy egy 19 éves lány érzelmi viharoktól zűrös élete sok helyzetet átír, pillanatok alatt válik egy racionális döntés kezelhetetlenné. Vagy éppen fordítva, egy nem várt helyzet rövid időn belül megoldódik, mert a szerelem mindenre képes. Nem csak az érzelmi kitörésekkel kell megküzdenie Tessnek, de egy rossz mozdulat miatt véglegesen búcsút kell mondania táncos karrierjének.

Vajon véletlen balesetről van szó? Vagy a főiskola problémás végzőse, Eric agresszivitása nem csak a térdszalagokat, hanem a régi párkapcsolati emlékeket is begyógyíthatatlanul feltépi? Vajon most Tess képes lesz szembeszállni a párkapcsolaton belüli agresszív fellépés ellen, amit szobatársa Debbie és Eric között fedez fel? Vajon jól teszi, hogy szóba hozza mindezt Debbie előtt? Mert a hatása nem marad el: egy nap holtan találja szobatársát, aki legnagyobb meglepetésére öngyilkosságba menekül, pont azt követően, hogy tervezgetni kezdi életét Eric után.

Ha mindez nem lenne elegendő, a történet felpezsdíti a vérünket, és az erotika izgalmas, kalandos útjaira is elvezet. Mert a szerelem, a vágy, az érzékiség ott lüktet és teljesedik be a szemünk előtt, mialatt Tess és szerelme, Jase egymásra talál. Minden csóknak, minden simogatásnak, minden gyöngéd pillanatnak tanúja lehetünk, mi is érezhetjük, hogyan lüktet a felforrósodott vér, hogyan dobog a szerelmes szív, hogy lesz az egymásra találás romantikával és érzékiséggel kiteljesedett még a legnehezebbnek tűnő pillanatokban is.

Ám ez még nem minden: az izgalmas történetvezetésnek köszönhetően arra is fény derül, ki is az az ötéves kiskölyök, akit Jase mindenkinél jobban szeret. Vajon Tess is el tudja fogadni ezt az új helyzetet? Nos, a könyv letehetetlen és vérpezsdítő olvasmány. Minden tekintetben. Egy biztos: mire a végére érünk, bekúszik a tudatunk alá, és vágyunk rá, mint az első igazi csókra.

J. L. Armentrout – Be with me – Légy mellettem című könyvét a Könyvmolyképző oldaláról rendelheted meg.  

Kapcsolódó bejegyzések