Biciklizz nőiesen, válaszd a szoknyát, a ruhát!

Keressük az alkalmakat, mikor tudjuk nőiességünket érvényre juttatni. Ilyen alkalom a biciklizés is, amikor munkába indulva vagy csak egy kellemes kerekezés során szoknyában, ruhában pattanhatunk két kerékre.

A biciklizés mindennapi tevékenységeink közé tartozhat, így érdemes körbejárni azt a kérdéskört, hogyan is öltözzünk nőiesen, kényelmesen és nem utolsó sorban biztonságosan.

A kényelem ebben az esetben is elsődleges szempont, de nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag nadrágban tekerhetünk. Egy libbenős szoknya éppen olyan kényelmes, mint egy nadrág, sőt, szellős és szexi, így igazán nőcis darab.

biciklizz nőiesen_ChicAndCharm

Ahhoz, hogy egy szoknya biztonságos legyen, néhány szempontnak meg kell felelnie. Ha nincsen küllővédő a kerekeinken, akkor figyelnünk kell arra, hogy ne legyen annyira hosszú, hogy beakadjon a hátsókerékbe, a láncba vagy a pedálba. Ha rövid szoknyát húznánk, akkor elsődleges, hogy ne csússzon fel annyira, hogy be lehessen látni.

Jöjjön néhány ötlet, amellyel még kényelmesebbé tehetjük a szoknyás biciklizésünket!

Ha rövid a szoknya

Rövid szoknya esetében viseljünk hosszú szárú alsót, ami akár combközépig ér. Ha hűvösebbre fordul az idő, akkor jöhetnek a harisnyák, lehetőleg vastagabb, 80 denes, ami biztosan nem fog felszaladni, kiszakadni a le-felszállás során. Tökéletes megoldás lehet egy vékony harisnyára felhúzott leggins is, amit később a munkahelyen csak leveszünk, és máris az irodai viseletünkben vagyunk.

biciklizz nőiesen_ChicAndCharm

Ha hosszú a szoknya

Ha túl hosszú a szoknya, akkor érdemes egy csomót kötni az egyik oldalon, így megrövidítjük és szűkebbre is formázzuk a szoknyát. Megoldást lehet az is, hogy egy patenttal középen összefogjuk, de akár egy combra húzott cumis csipkepánt is segítségünkre lehet. Ebbe már csak bele kell fűzni a szoknya alját, és nem fog lebegni össze-vissza.

biciklizz nőiesen_ChicAndCharm

Tűsarkúban lehet?

Örök kérdés, hogy milyen cipőben lehet, szabad biciklizni. Mivel a lábfej alapesetben a lábujjhegyen járás pozícióját veszi fel, vagy talpcsonton tekerünk, ezért akár magassarkúban is lehetünk. Legfeljebb a le- és felszállás során kell ügyelnünk arra, hogy a sarkak megtartsanak, vagy egy vészhelyzet során biztonságosan ráállhassunk.

biciklizz nőiesen_ChicAndCharm

Ha nem szeretnénk ezzel kísérletezni, vagy nem érezzük magunka elég magabiztosnak, akkor még mindig választhatjuk azt a megoldást, hogy egy váltócipőt, esetleg egy balerinát viszünk magunkkal, amit könnyedén át tudunk venni.

biciklizz nőiesen_ChicAndCharm

Láthatjuk, a szoknya, kosztüm vagy ruha viselet nem jelenti akadályát annak, hogy nőies ruciban kerekezzünk! Ha pedig robogónk van, akkor pedig kifejezetten szexi egy nőcis robogós!

Ha szeretnéd nőiességedet tökélyre fejleszteni, akkor gyere el hozzám stílustanácsadásra! Jelentkezz még ma, és fedezzük fel közösen a benned lévő NŐ-t! Írj a csilicsoki@gmail.com címre, hogy megtaláljuk a személyiségedhez leginkább illő tanácsadást. Minderről bővebben itt olvashatsz: Stílusos Hölgyek Titka

Néhány további öltözködési tipp: A szoknyaviseletről itt olvashatsz, ha pedig szeretnéd elkerülni a stílusbakikat, akkor erről is készült egy cikk, amit ajánlok jó szívvel. Még több divatról és stílusos öltözködésről szóló anyagot a Stílustanácsadás rovatomban találhatsz.

Ha szeretnéd megérteni, miért is létszükséglet – legalábbis a párkapcsolat szintjén -, hogy mindig NŐK maradjunk, ha szeretnél rutint szerezni abban, hogyan gondolkodnak a férfiak és ezt miként fordíthatjuk hasznunkra, ha szeretnéd megóvni jól működő párkapcsolatodat, akkor légy tagja a Titkos Tanácsok Nőknek oldalnak, ahol fontos írásokat olvashatunk arról, hogy a férfiak mikor és miért is éreznek minket vonzónak.

Kapcsolódó bejegyzések