Stílusos Hölgyek Titka – Stílustanácsadás

Ismerd meg a színeidet, találd meg a számodra legelőnyösebb fazonokat! Ha szeretnél stílusosan és karakterednek megfelelően öltözködni, akkor várlak szeretettel stílustanácsadásomon!

SZÍNTANÁCSADÁS

Biztosan hallottál már arról, hogy az egyes évszakokhoz kapcsolódóan határozzuk meg, kinek milyen színcsoport áll igazán jól. Miért van erre szükség? Ha már érezted azt, hogy egyes színek öregítenek, vagy egyszerűen csak nem érezted magad jól benne, ugyanakkor más színek szinte kibontanak, megszépítenek, akkor te is érzékelted már a színek fantasztikus hatását.

Színtanácsadás_ChicAndCharm

Mindezeken túl más előnye is van:

  • nem fogsz össze-vissza vásárolni, mert már tudod, hogy mely színek állnak igazán jól neked.
  • Ez pedig azt is jelenti, hogy pénzt spórolsz meg, hiszen tudatosan vásárolsz majd.
  • Olyan színek sorakoznak majd a szekrényedben, amelyek tökéletesen párosíthatóak egymáshoz.
  • Már csak néhány kiegészítőre és cipőre lesz szükséged, és tetőtől talpig stílusosan öltözöl fel.

Stílustanácsadás_ChicAndCharm

A színtanácsadás az alábbiak szerint zajlik: Kendőkkel megnézzük közösen, mely színcsoport felel meg a te színeidnek. Átbeszéljük, hogy a színcsoportokból, mit mivel tudsz szépen összepárosítani, melyek azok a kedvenc árnyalatok amelyeket előnyben részesíthetsz, és persze lesznek olyanok is, amelyek továbbra sem lesznek a legkedvesebbek. De még mindig sokkal magabiztosabban tudsz majd válogatni a rengeteg árnyalat közül.

A színtanácsadás 1-2 órát vesz igénybe. Ára: 15 000 Ft

STÍLUSTANÁCSADÁS

Továbblépve a színtanácsadáson, a testalkatodat fogjuk meghatározni. Miért van erre szükség? Nagyon egyszerű a válasz: így tudsz majd a testalkatodnak megfelelő ruhát választani. Ebből kiindulva megbeszéljük, hogy milyen arányok igazak rád, milyen fazonok állnak jól, melyek emelik ki az előnyös formáidat, és melyek azok, amelyeket kerülni érdemes – hiszen az a legfőbb cél, hogy a legjobbat hozzuk ki az alakodból. És hidd el, minden NŐ, így te is gyönyörű vagy! Ennek segítségével pedig még jobban láthatóvá válik ragyogó szépséged!

Stílustanácsadás_ChicAndCharm

Az alapoktól indulva (megfelelő fehérnemű kiválasztása) haladunk a hétköznapi viseleten keresztül az üzleti megjelenésig, és szót ejtünk arról is, hogyan öltözködj, ha alkalmi viseletet várnak el tőled. Finomra hangoljuk az ismereteidet, így egy kicsit a trendekről is beszélünk, no meg arról is, mit is kezdjünk az egyes trendekkel, hogyan építsük be ruhatárunkba.

Stílustanácsadás_ChicAndCharm

Átbeszéljük azt is, mit tartalmaz egy alap gardrób, melyek azok az alap darabok, amelyeket érdemes tartanod. Ezeket lehet tovább bővíteni a szezonális darabokkal, illetve a kedvencekkel. Az életkori sajátosságokról is esik néhány szó, továbbá arról is beszélgetünk, hogyan tudsz úgy öltözködni, hogy az erősebbik nem szíve megdobbanjon, ha meglát téged. Mindezt természetesen úgy, hogy folyamatosan szem előtt tartjuk a már kialakult stílusodat, személyiségedet.

Színtanácsadással együtt kb 2,5 – 3 órát vesz igénybe. Ára 30 000 Ft

GARDRÓBRENDEZÉS

Ennek a különleges eseménynek a helyszíne az otthonod, és a gardróbod. Ha kinyitod a szekrényed ajtaját, és eléd tárul az összes ruhád, akkor szívedre téve a kezedet, valld be kérlek, ruhatárad hány százalékát nem vetted elő hetek, hónapok óta? Mindennek valószínűleg az az oka, hogy olyan darabok kerültek be, amelyek sem színviláguk tekintetében, sem fazonjuk alapján nem a te darabjaid.

Gardrób rendezés_ChicAndCharm

A Gardróbrendezés során közösen végignézzük a ruháidat, és megbeszéljük melyek azok, amelyek tökéletesen illenek hozzád, és melyek azok, amelyeket kerülnöd kellene. Ezek ismeretében már biztosabban nyúlj a megfelelő ruhák után, sőt, az is előfordulhat, hogy egy kiadós szelektálás elé nézel. Ennek az a legnagyobb előnye, hogy így letisztul a ruhatárad, és már nem csak az érzelmi alapon nyugvó döntések fogják meghatározni az öltözködésedet, de tudatosan is tudsz majd válogatni a ruháid közül.

A Gardróbrendezés ruhatárad nagyságától függően 2-3 órát vesz igénybe. Ára 25 000 Ft

KÖZÖS VÁSÁRLÁS

Ha úgy érzed, legtöbbször elbizonytalanodsz az üzleteket járva, vagy egyáltalán nem vagy biztos abban, merre indulj el, mit próbálj fel, és mire költs komoly összegeket, akkor van egy jó tippem! Menjünk el közösen vásárolni!

Közös vásárlás_ChicAndCharm

Mi ennek az előnye? Egy közös egyeztetést követően (amikor meghatározzuk a vásárlás okát és célját), elmegyünk azokba az üzleteket, amelyekben a stílusodnak megfelelő ruhákat árulják. Neked nem kell mást tenned, csak felpróbálnod azokat a szetteket, amelyeket a próbafülkébe viszek. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan színek és fazonok kerülnek majd eléd, amelyek neked valók, sőt, olyan ruhákat is próbálsz majd, amelyeket lehet, te le sem akasztottál volna a sztenderdről.

Közös vásárlás_ChicAndCharm

Miért jó ez? Mert legtöbbször a már kialakult séma szerint megy a legtöbb ember vásárolni, és előfordulhat, hogy olyan darabok, amelyek jól állnának a szemed elé sem kerülnek. Én viszont beviszem neked egy próbára. Így a felpróbált szettek közül a legjobbakat vásárolhatod meg, amelyek nagy valószínűséggel az új kedvenceid lesznek majd. Ráadásul mint egy kontroll, ott állok melletted, és őszintén megmondom, ha valami nem áll jól, és rámutatok arra, ha valami nagyon előnyös számodra. Ráadásul ily módon sokkal több ruhát tudsz majd próbálni, mintha egyedül szaladgálnál, boltról, boltra.

A közös vásárlás 1-3 óra időt vehet igénybe, attól függően milyen igénnyel érkezel. 15 000 – 25 000 – 35 000 Ft

A Stílustanácsadásra Budapesten, 11.kerület Beregszász út 57. szám alatt történik, előzetes egyeztetés után.

Kérésre házhoz is megyek, egyeztetést követően vidékre is leutazom.