8 stílusbaki, amit soha ne kövess el!

A divat, a folyton változó trendek, a divatházak elképesztői kreáció könnyen összezavarhatnak minket, ám ha szem előtt tartunk néhány nagyon fontos szempontot, akkor nagyot nem hibázhatunk. Lássuk hát azokat a stílusbakikat, amelyeket érdemes elkerülnünk.

A stílus szabadon választott döntésünk. Önkifejezésünk egyik módja, amellyel üzenetet közvetítünk.

Ahogyan mi üzenni szeretnénk magunkról, éppen úgy, mások figyelnek arra, mit közvetítünk, kik vagyunk. Ezek az első benyomások nagyon fontosak, így ha az a célunk, hogy érthetően kommunikáljunk magunkról, akkor pontosan tudnunk kell, mely ruhadarabunk mit üzen. Olyan stílusbakikat gyűjtöttem össze, amelyek topissá, igénytelenné tesznek minket. Lehet, mi lányok, hölgyek árnyaltabban értjük ezeket az üzeneteket, ám a férfiak sokkal könnyebben fenn akadnak ezeken a hibákon. Még akkor is, ha pontosan nem tudják megfogalmazni mi a gond, érzékelik, hogy valami nem stimmel. Legyünk mindig kifinomultak, azzal sosem tévedünk.

A cikket teljes egészében itt olvashatod el: 

https://stilusosholgyektitka.hu/ezeket-a-stilusbakikat-messzirol-keruld-el/

Ha szeretnéd megtudni, hogyan viselj egy szoknyát a mindennapokban, vagy, hogy melyik szoknya állna igazán jó, a Chic&Charm divat oldalán számos érdekes cikkel találkozhatsz!

Kapcsolódó bejegyzések