Luxus márkák a Cadenzza-nál

Érdemes belevetnünk magunkat a Cadenzza kínálatába, mert a vitrinek mögött néhány igazán mesés darabra bukkanhatunk. Lássuk, melyek azok a luxus divatmárkák, akikkel a Cadenzza budapesti üzletében is találkozhatunk!

Cadenzza_Budapest_20160401 (7)

Kate Spade: Az amerikai tervező, Kate Spade 1996-ban nyitotta első boltját New Yorkban, ahol a fő hangsúlyt a táskákra helyezte. A márka ma már kiváló minőségű cipőket, ruhákat és kiegészítőket gyárt. A Cadenzza kínálatában karkötő és nyaklánc kollekció lesz elérhető: a „Thin Hinge”, „Sailor’s Knot”,Spade” és „Idiom” karkötők mindegyike rose gold, ródium és sárga arany változatokban lesznek kaphatóak, illetve a „One in a Million” nyaklánc kollekció szofisztikált darabjai betűs medálokkal szerezhetők be, a „Signature” kollekció arany bevonatos fülbevalói pedig a jellegzetes spade motívummal ellátottak.

Cadenzza_Budapest_20160401 (5)

Cadenzza_Budapest_20160401 (4)

Oscar de la Renta: Az Oscar de la Renta 2016 őszi/téli kollekciója magába foglalja a fényűző  és romantikus jegyeket. A „Short Tassel” fülbevalók fekete, pezsgő és elefántcsont színei az előző szezon darabjaira emlékeztetnek, míg a „Rose” kollekció a rózsaszín finom árnyalataiban tündököl. A kollekció fénypontja egy olyan különleges nyakpánt, azaz choker, mely széles szalagjait masnivá formálva díszíthetjük nyakunk hátsó részét.

oscar

Versace: A Cadenzza és az olasz divatház együttműködése még 2013 őszén kezdődött. A sikeres kooperáció gyümölcse a közösen megálmodott, a 2016-os őszi kollekcióban megjelenő Versace for Cadenzza” összeállítás. A kollekció szíve a Medúza feje, a márka jól ismert, kultikus logója. Az ékszer arany bevonatú, fehér Swarovski® Kristályokkal díszített. A kollekció két láncból, egy karkötőből, egy gyűrűből és egy fülbevalóból áll, mely szintén használja az ikonikus motívumot, és az elmaradhatatlan “V” betűt.

BeFunky Collage

Vivienne Westwood: A jellegzetes égitest motívumáról ismert Vivienne Westwood ősszel háromdimenziós formában megálmodott kreációja jelenik meg a Cadenzza kínálatában.

BeFunky Collage

Gas Bijoux: 1969-ben megalapított márka a tervező André Gas utazásaiból merít ötleteket kézzel készített ékszereihez. Idén ősszel is a rá oly jellemező, afrikai törzsek ihlette darabokkal találkozhatunk, melyeket féldrágakövekkel, folyami gyöngyökkel, tollakkal és csupa természetes anyagokkal ötvöznek.

Gas

Kapcsolódó bejegyzések