5 ruci, amit ne hagyj otthon, ha nyaralni mész

Mindig nehéz a döntés, mi kerüljön a bőröndbe és mi maradjon otthon, ezért az answear.hu kínálatából válogatva most megmutatom melyek azok a darabok, amelyeket mindenképpen érdemes magaddal vinned, ha egy felhőtlen nyaralásról álmodsz!

Bikini nélkül sehova!

Míg korábban a fürdőruha a vizes örömök kelléke volt, ma már sokkal több annál: egy aprócska ruha, amely öltöztet, sőt, akár nappali viselet is lehet. A bikinik ezen a nyáron horgolt részletekkel, rojtokkal díszítettek. De a zsinórok is keresztbe kasul futnak végig a derékon vagy a felsőrésznél, az egyrészes dresszeket pedig bátran felveheted egy farmer shorttal is. A strandruhák is reneszánszukat élik, így elég csak a fürdőruha felé venned, és máris indulhatsz ebédelni, koktélozni.

1

Könnyű egyrészes a városi barangolásra

Minden nyaralásnál van egy-két nap városnéző program, amikor a legfontosabb fotók elkészülnek. Ilyenkor próbálunk a lehetőséghez képest kiöltözni. Erre ajánlom azokat a rucikat, amelyek kevert anyagból készülnek, így jól bírják a gyűrődést, mégis csinosak. Ezek az egyberészesek ráadásul nagyon könnyű, lenge anyagból vannak, így biztosan nem lesz meleged benne.

BeFunky Collage

A nyár slágere, az overall

Idén, mindenféle verziója hódít, és bár nem minden pillanatban praktikus, annál trendibb. Minél több színben és motívumban gyűjtesz be ezekből, annál változatosabban tudsz öltözködni. Nemcsak a nyaralás alatt. És nem foglal sok helyet.

3

Szövegelj!

A feliratos felsők mindig is divatosak voltak! Ezen a nyáron sem lesz másként. De most még sokkal többféle verziót találhatsz, amikkel kifejezheted a világnak, hogy mit gondolsz bizonyos dolgokról. A nyár motívumai is előkerültek, így sok flamingó, ananász, görögdinnye, kaktusz díszítés található az egyszarvúak mellett.

5

A vésztartalék 

Az időjárás nagyon kiszámíthatatlan, még egy mediterrán helyen is előfordulhat, hogy lehűl pár napra a levegő. Mindig csomagolj be egy melegebb felsőt, hogy ilyenkor is komfortosan érezd magadat, de az is jó megoldás, ha egy könnyű széldzsekit dobsz be a bőröndbe. Ha extra színt választasz, mint a neon vagy metál színek, akkor különleges hatást érhetsz el.

2

Fotók: www.answear.hu

Kapcsolódó bejegyzések