A FILORGA bravúrja – tű nélküli bőrfiatalítás akár 7 nap alatt

2021 november 2.
A FILORGA bravúrja – tű nélküli bőrfiatalítás akár 7 nap alatt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy francia kozmetikai márkával ismerkedek az utóbbi hetekben, és bár a Filorga neve itthon még ismeretlenül csenghet, Franciaországban a gyógyszertárakban kapható anti-aging termékek elsőszámú márkája. Nem véletlen, hogy megalakulása óta a Filorga több mint 100 nemzetközi díjat kapott termékeiért.

Az NCTF átütő sikere

Ha kezedbe veszed a Filorga bármely termékét, már önmagában a csomagolás, a megjelenés, a luxus minőség lesz az, ami megfog, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mit tudnak a krémek. De ehhez, utazzunk vissza gondolatban 1978-ra, amikor Dr. Michel Tordjman megalapította az első francia esztétikai orvoslással foglalkozó laboratóriumot, aminek a fő profilja olyan termékek gyártása, amiket esztétikai beavatkozások során használtak.

dr Michel TordjmanDr. Michel Tordjman fő szakterülete a sejtfiatalítás volt, ennek köszönhetően született meg a mezoterápia alkalmazásával a bőrbe injektálható hialuronsav illetve revitalizáló (NCTF – revitalizásló öregedésgátló megoldás, mely a bőr minőségének 6 paraméterére hat, így a hidratáltságra, a ráncokra, a feszességre, a ragyogásra, a pórusokra és a egyenletesség) készítménye, ami nagy sikert aratott az esztétikai kezeléseket alkalmazó orvosok körében. Ám jól látható tendencia volt, hogy a nők nagy százaléka vonakodik esztétikai kezelés alá vetni magát, így olyan termékcsalád megalkotásán fáradozott, aminek eredményessége vetekszik az szépészeti beavatkozásokkal.

filorga labor

Az eredményességet a bőrbe mélyen behatoló kapszulázott vegyület megalkotása hozta, ami hialuronsavat és 50 összetevőt tartalmaz – aminosavakat, melyek elősegítik a bőr esszenciális fehérjéinek, köztük a kollagénnek és az elasztinnak a képződését, 11 féle vitamint, ásványi anyagokat, koenzimeket és antioxidánsokat. A mikroszkopikus, a bőrrel tökéletesen együttműködő vektorok a bőr mélyrétegében képesek kifejteni hatásukat, ennek köszönhetően az eredmény már 7 nap használat után megmutatkozik.

Bemutatkoznak a Filorga termékei

Ennek a kimagasló termékfejlesztésnek eredményeképpen mára mintegy 50 termék sorakozik a Filorga portfóliójában, különféle bőrigények megoldására. Az anti-age termékcsaládban arclemosó, maszkok, célzott kezelést nyújtó nappali és éjszakai termékek találhatóak – mondhatjuk, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő bőrápoló terméket. Mint említettem, néhány terméket nekem is lehetőségem volt kipróbálni, engedjétek meg, hogy egy kicsit bővebben meséljek 3 arcápolóról.

Filorga Lift termékek

Filorga Lift-Designer Sérum Ultra-liftant

Egy extrán különleges szérumot tarthatok a kezemben, aminek kialakítása nem mindennapi: a golyós applikátorfej segítségével könnyedén felvihető a szérum, egyben a hideg fém görgő egyenletesen az arcba simítja a készítményt. Még mielőtt a hatásra kitérnék, muszáj megemlítenem, hogy mint ahogy ennek a szérumnak, úgy a krémeknek is különlegesen kellemes illata van. A márka minden termékére jellemző ez az intenzív illatélmény, ahogy ők fogalmaznak, könnyen függőséget okozhatnak. A bergamott friss illata, a rózsa érzéki nőiességes és a zöld tea frissessége alkotja azt az illatharmóniát, ami miatt pillanatok alatt beleszeretünk a Filorgába.

Filorga_Chic&Charm

A szérum fokozott lifting hatással rendelkezik, és a krémekben már megismert Plasmatic Lifting Factors (sejtfaktorok, kollagén, hialuronsav) kombinációját tartalmazza, így a vonások feszesebbé válnak, a bőr rugalmasabb, az arc vonalai láthatóan élesebbek lesznek. A szérum nem csak a benne található hatóanyagok (arabinoxylane + micro-algák) eredményeként olyan hatásos, de a golyós roller is hozzájárul mindehhez. A hűs érintése a bőrön kellemes élményt ad, amivel mind a reggeli, mint az esti bőrápolásom különlegessé válik.

Filorga Lift Designer serum

Filorga Lift Structure Creme Utra Liftante

Már az illata is elragadó ennek a krémnek, és hatása az első pillanattól érzékelhető. Ultra szenzoros textúrája egy nagyon könnyen eloszlatható terméket eredményez, ami pillanatok alatt felszívódik, nem hagy zsíros érzetet, így a reggeli gyors készülődéskor is egyszerűvé teszi a bőrápolási rutinom alkalmazását. Olyan ez a krém, amitől érzem, hogy életre kel a bőröm.

Filorga Lift Structure creme

Nem véletlen, hiszen fokozott lifting hatással rendelkezik, páratlan ránctalanító. Ebben az esetben egy három faktorból álló formulával hatunk a bőr feszességére

  • A PRP (thrombocytában gazdag plazma) injekciós technika által ihletett sejtnövekedési faktorok, más néven “vampire lift”. Ezeket a növekedési faktorokat a kurkuma növényi plazmából vonják ki, és újraindíthatják az elasztin- és kollagénmechanizmusokat, ezáltal tonizálják a bőrt.
  • Tengeri eredetű kollagén, amelyet kollagén injekciók ihlettek, hogy feszessé és teltebbé tegye a bőrt.
  • Hálózatos, alacsony molekulatömegű hialuronsav konjakkal, amelyek együttesen megkötik a bőrben lévő vizet, megduzzadnak, felemelve a hiányban szenvedő bőrterületeket, mélyen feltöltve a bőrt, újrateremtve az elveszett térfogatot és újra rajzolva az arc kontúrjait.
  • Az intenzív feszesítő hatás a havasi gyopárból kivont antioxidánsnak köszönhetjük, amely megóvja az elasztin- és kollagénrostokat az enzimatikus lebomlástól.

filorga Chic&Charm

Filorga Skin Unify

A harmadik termékem egy célzott hatást kifejtő krém volt. A cél ebben az esetben a pigmentfoltok halványítása, ami óhatatlanul kialakul az idősödő, kicsit roncsolt bőr esetében. A nyári intenzív napfény, a sejtek roncsolódása könnyen pigmentációhoz vezethet, ennek csökkentésére ideális a Filorga Skin Unify terméke. A márka ebben az esetben a lézerterápia, a hámlasztás és az orvosi strobing eredményességét vette alapul, hogy egy olyan krémet alkosson meg, ami csökkenti a sötét foltokat, kiegyenlíti az arcszínt és feltölti a bőrt.

Filorga Skin Unify

A pigmentfoltok halványítása érdekében 3 összetevőt alkalmaz, így C-vitamint, glabridint és egy tengeri moszatkivonatot. A növényi felszínmegújító hatóanyag tartalmával felgyorsítja a bőr felső bőrrétegének a megújulását, várhatóan egy gyors és látványos változás érzékelhető az arcon. A halványításhoz ebben az esetben minimum 15 napra van szükség, ezt követően egy egységesebb bőrkép alakul ki.

Kapcsolódó bejegyzések