Fordítsd vissza az idő kerekét az Image új termékeivel!

2020 május 26.
Fordítsd vissza az idő kerekét az Image új termékeivel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Aki valóban szeretne megszabadulni a zavaró ráncaitól vagy legalábbis szeretné, ha a mély barázdák kisimulnának, az tudja, hogy a felületi kezelés erre nem lesz elég. Mélyebbre kell mennünk, hogy a probléma megoldását megtaláljuk és leszámoljunk a ráncokkal.

Az Image Skincare márka folyamatosan a legújabb anti-aging, egyensúlybiztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiákat nyújtja, és küldetésének tekinti az öregedés késleltetését. A 2020-as újdonságaival megvalósul a jövőálló, kifinomult bőrápolás és láthatóan visszafordítható az a bizonyos időkerék. Az új termékek a the MAX termékcsalád tagjait színesítik, maximális korrigálásra, megelőzésre és táplálásra kifejlesztve. Az öregedés ellen őssejtek, peptidek és különleges növényi hatóanyagok veszik fel a harcot, ezáltal eredményesen ránctalanítanak, méghozzá parabénmentesen.

Két új formula, melyek felgyorsítják a bőr változását

Ezeket a fejlett formulákat az ún. „microburst” technológia támogatja – egy olyan szállítórendszer, mely védi a kulcsfontosságú összetevőket egészen a bőrön való szétoszlásig. A Harvardon kifejlesztett módszerrel az akár 15 milliárd mikroméretű cseppecske megőrzi a kulcsfontosságú hatóanyagok potenciálját. Az innováció a termékekben pedig a szabadalmazott „drop-by-drop microburst” technológia, amely által:

 • A kapszulába zárt összetevők tisztán és érintetlenül kerülnek a bőrre a felvitel pillanatáig.
 • Az optimalizált szállítás révén a kulcsfontosságú összetevők a felvitel pillanatában szabadulnak fel.
 • Kifinomult élmények a hibrid formuláknak köszönhetően, melyek frissítő vizes alapú összetevőket tartalmaznak, kényeztető olajokkal együtt, melyek szinte beleolvadnak a bőrbe.

The MAX WRINKLE SMOOTHER – fordítsd vissza az idő kerekét!
Simítsd el a gondokat the Max Wrinkle Smooter szérummal, amely ránctalanító peptidet, high-tech lifting hatású polimert és növényi őssejt technológiát alkalmaz a ráncok megjelenésének csökkentésére.

Max-Wrinkle-Smoother-Texture_(copy_5)

Így hat:

 • Ránctalanító-kisimító precízió fejlett peptiddel, mely a ráncok képződésének útvonalát gátolja, kisimítja a homlok ráncait, a szarkalábakat és a mimikai ráncokat.
 • A dalmát nősziromból kivont tápanyagdús őssejtek láthatóan feszesítenek.
 • Az átlátszó, liftingelő polimer mintegy második bőrréteget képezve simítja a ráncokat, és a növényi őssejtekkel kombinációban feszesíti a bőr megjelenését.

The MAX CONTOUR GEL CRÈME – szerezd vissza a fiatalos arckontúrt!
A the MAX kontúrozó gélkrém meghazudtolja a gravitáció látható hatásait, visszaállítja az arc alsó felének feszes és volumenizál megjelenését.

Max-Contour-Texture_(copy_4)

Így hat:

 • A bőr nedvességtartalmának hatására felszabadulnak a hatóanyagok és a bőr kevésbé lesz hajlamos a megereszkedésre, köszönhetően a liftingelő és feltöltő hatású peptideknek.
 • Gravitáció ellen ható peptid emeli meg a bőrt és feszesíti megjelenését.
 • Lipo-filler ellensúlyozza a megereszkedett bőr jeleit, és definiálja újra az arckontúrt.
 • Dalmát nősziromból és orchideavirágból kivont tápanyagdús növényi őssejt segít feszesíteni az arcot.
 • Az instant nedvesség hatására felszabaduló tápláló olajos mikrocseppecskék töltik fel a laza bőrt.

Kapcsolódó bejegyzések