Toman Szabina betört a kozmetikai piacra! Itt a Toman Beauty Bloom-me!

Minden jó termék mögött egy okos gondolat áll. Többnyire olyan, ami választ ad a vásárlói igényekre, ami hiányt pótol, aminek használata örömmel tölti el a fogyasztót. Toman Szabina minden egyes termékfejlesztése mögött ezek az elképzelések fogalmazódnak meg, így nagy kíváncsisággal és érdeklődéssel vártam legújabb termékét, a Toman Beauty Bloom-me arckrémet.

Toman Szabina mára nemzetközi hírnévre tett szert Toman Lifestyle vállalkozásával, aminek elsődleges célja, hogy minőségi változást hozzon az emberek számára a táplálkozási szokásaik terén. A Toman Diet és Toman Vital folozófiája egybehangzóan az, hogy testünk, egészséges életmódunk számára mindig a legjobbat adjuk. Tanuljunk meg egészségesen táplálkozni, lássuk el szervezetünket egészséges étrendkiegészítőkkel, hogy ezek segítségével kiegyensúlyozott és boldog életet élhessünk.

A Toman Diet életmódprogram során Szabina több ízben is találkozott már azokkal az igényekkel, amelyet a változó test diktál. A fogyás, az alak megváltozásának a hozadéka, hogy testünk, bőrünk sokat veszít feszességéből, rugalmasságából, így erre válaszként nyújtanak segítséget többek között a Toman Shape testkezelések.

Toman Beauty Bloom-me hidratáló krém

Hogy ne csak a test szépüljön, hanem az arcbőrünk is üde, friss maradhasson, Szabina megalkotta a Toman Beauty termékcsaládot, aminek első krémje, a Bloom-me hidratáló krém nemrég látott napvilágot. Ahogy Szabina megfogalmazta: „A  krém segít megőrizni bőrünk üdeségét és fiatalságát. Súlyvesztés során a bőr még elegendő folyadékbevitel mellett is sokat veszít rugalmasságából, így a Bloom-me arckrémet bátran ajánljuk a Toman Diet vendégei számára is.”

Mitől válik valóban utánozhatatlanná ez a termék? A svájci laboratóriumban kifejlesztett krém egy 2 éves kutatómunka végeredménye. Olyan komplex termék született, ami egyaránt támogatja a sejtregenerálást, a hidratálást, mindezt teszi olyan modern hatóanyagok alkalmazásával, amik képesek a bőr feszességét visszaállítani.

Toman Beauty Bloom-me hidratáló krém

A Toman Beauty Bloom-me egyik kiemelkedő hatóanyaga a Mythos Vita. Ez az aktív hatóanyag növényi őssejteket és a távol-keleti kiwibogyó-kivonatot tartalmaz. Óvják a sejteket az oxidatív stressztől, segítik megőrizni azok fiatalságát és javítja anyagcseréjüket. A biotechnológiai eljárásokkal előállított biofermentált peptidek serkentik a kollagén és elasztin rostok termelődését, fokozzák a kollagénszintézist, ezzel lassítva a sejtek öregedését, valamint támogatják a hatóanyagok maximális felszívódását.

Toman Beauty Bloom-me hidratáló krém

A Bloom-me arckrémben találhatunk még növényi retinolt, amely serkenti a kollagéntermelést és felgyorsítja a hámsejtek természetes megújulási folyamatait – az eredmény egy ragyogó, feszes bőr. Természetesen nem maradhatott el a hialuronsav sem, melynek legfontosabb tulajdonsága, hogy saját súlyának akár az ezerszeresét képes vízben megkötni, így intenzív hidratáló hatású. Kisimítja, feltölti, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, ráadásul bőr természetes védőrétegét is erősíti és gyulladáscsökkentő hatása is van. Az afrikai karité fa termésének magjából kivont shea vaj édes illatú hidratáló, amely gyorsan felszívódik a bőrbe, megnyugtatja, valamint sokoldalúan segít megszüntetni a bőrproblémákat. Így a Bloom-me egy kellemes állagú, könnyen kenhető, lágy krém lett, amelynek illata a virágos kertekbe repít.

Toman Beauty Bloom-me hidratáló krém

Teszteltem a Toman Beauty Bloom-me Hidratáló Krémet!

Az első élmény az illat. Valóban olyan, mintha egy hatalmas virágcsokorba szippantanék bele, magával ragad a kellemes élmény, és kiszakít a gondok, nehézségek közül. Már csak én vagyok, az én kis reggeli, vagy éppen esti rutinom, ami nem szól másról, mint arról, hogy jól érezzem magamat, és megadjam magamnak és a bőrömnek azt a pár perc kényeztetést, amitől még szebbé válik a napon.

A krém textúrája egy vizes, enyhén zsíros érzetet ad, jól felismerhető a tápláló jelleg. Elegendő kevés krémet felvinnem az orcámra, mert könnyen el tudom kenni a bőr felszínén. Szinte érzem, hogy a bőröm beszippantja a tápláló krémet, és engedi, hogy a hatóanyagok dolgozni kezdjenek, feltöltve a bőröm minden négyzetmilliméterét jótékony hatóanyagokkal. Nem vagyok rest kenni a nyakamra és a dekoltázsomra is, hiszen ott is fontos a hidratálás, a feszesítés.

Az elmúlt néhány napban, mialatt a Toman Beauty Bloom-me krémet használtam pont azt az érzést tapasztaltam, amit Szabina ígért: a bőröm simábbá és tömörebbé vált, egyszerűen azt éreztem, hogy élettel telik meg. A krém nagyon gazdaságos, 50 ml-es tégelyben kapható, így hosszú hónapokon keresztül hű társam lesz a szépítkezésben.

Toman Beauty Bloom-me hidratáló krém

Kapcsolódó bejegyzések