Nem csak diétázóknak, megérkeztek a Toman Vital termékek!

A napokban mutatta be Toman Szabina, a Toman Lifestyle Kft. tulajdonosa legújabb termékcsaládjukat, a Toman Vital étrendkiegészítőket, amelyeket nem csak diétázóknak ajánlják, hanem mindazoknak, akik természetes hatóanyagokkal szeretnék nap mint nap a szervezetünket egyensúlyban tartani.

A Toman Diet sikerét követően – a diétás tápasztalataimat itt olvashatod – Szabina úgy érezte, fontos olyan termékekkel is megjelenni a piacon, amelyek jótékonyan támogatják a diétás időszakot, de ezen túlmenően lehetőség ad azoknak is, akik nem kívánnak éppen diátázni. Az új, Toman Vital terméksor a természetes hatóanyagok felhasználásával az egészséges életmódot támogatja, egyes termékeivel pedig éppen az aktív, sportos életvitelt könnyítik meg.

0U0B1188

Elsőként a Vital Rost+ termékkel ismerkedhettünk meg, és nem csak Szabina céljain és tapasztalain keresztül szerezjhettünk rálátást arra, miért annyira fontos a rost bevitel, de Dr. Gyovai Gabriella szakértői megvilágításai is segítettek abban, hogy könnyebben beilleszthessük a mindennapi étrendünkbe ezeket a táplálék kiegészítőket.

0U0B1085

Megtudtuk, hogy a vízben oldódó rostok az emésztés során megduzzadnak, így lassítják a szénhidrátok felszívódását, ezáltal segítenek elkerülni a vércukorszint gyors emelkedését. Prebiotikus hatásukkal serkentik a bélflórában lévő hasznos baktériumok szaporodását. Fokozzák a bélperisztaltikát, így megkönnyítik a lerakódott káros salakanyagok távozását. Mivel kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk, ezért érdemes ezeket külső forrásból pótolni. Elegendő maximum 5 alkalommal egy mérőkanálnyi rostot az ételünkbe szórni, és máris többet tettünk a bélflóra egyensúlyáért vagy a fel-feltörő étkezési rohamok ellen.

0U0B0962

Aki már valaha is diétázott, az tudja, hogy egy ilyen időszakot követően a bőr állapota is megváltozik, hiszen veszíthet feszességéből, rugalmasságából. Sok esetben a haj és a köröm állapota is megváltozik, jobban töredezik, fakó, fénytelen lesz. Érdemes ilyen esetben Collagén pótlással javítani a fennálló allapoton. A Toman Vital Collagen C+ egy olyan italpor, ami biztosíthatja, hogy fogyás után is feszes, rugalmas bőrünk egészséges hajunk, szép körmünk legyen, ráadásul az ízületekre is jótékonyan hat. A kollagént ebben az esetben édesvízi pangasius halbőrből nyerik ki.

0U0B0969

A Toman Vital AquaWay 10+ vízhajtó italpor a hölgyek gyakran jelentkező, többnyire a havi ciklus második periódusában jelentkező problémáira ad választ. A 10 gyógynövény kivonatával, továbbá az almaecet sokoldalú hatásával átmossa, tisztítja a szervezetet a felesleges víz és salakanyagok kiürítésével. Sok esetben gondot jelent az, hogy nem vagyunk képesek 3 liter tiszta vizet elfogyasztani, azonban ez az italpor ebben is segítséget jelenthet, hiszen az egy adat port 1,5 liter vízben kell feloldani, így egy kellemes ízű, energiaszegény, barackízű italt kapunk, amely az egésznapos folyadékbevitelt támogatja.

0U0B0964

Többnyire a hölgyeknek okoz problémát a fenék, comb vonalon kialakuló kötőszöveti gyengeség és egyenetlenség, a cellulit. A diétázás és a rendszeres mozgás elősegítheti ennek csökkenését, azonban kiválóan megtámogathatjuk ezt a Toman Vital CellNoMore italporával, amely egyszerre bír bőrfeszesítő, vérkeringést javító, méregtelenítő hatással.

0U0B0948

Még egy szuper italpor látott napvilágot a Toman Vital terméksorban. A FatToBurn természetesen és könnyedén segít megszabadulni a has-csípő-fenék-comb környékén kialakuló makacs zsírpárnáktól, ezáltal eredményesen járul hozzá a diéta és az alakformálás sikeréhez. Metódusa a zsírsejtek lebontására koncentrálódik, a benne található zöldkávé-mag, illetve zöldtea-levél kivonat serkenti a vérkeringést, így figyelnünk kell arra, hogy a nyugodt alvás elősegítése érdekében késő este már nem alkalmazzuk. A terméket érdemes 2 hónapig egyhuzamban fogyasztani, majd szünetet tartani.

0U0B0960

További Toman Diet cikkeket itt olvashatsz:

Faragja a kilókat a fehérje diéta

Egy diéta, amivel könnyű az életmódváltás

Tudj meg mindent a Toman Diet-ről

Toman Diet szakácskönyv

Kipróbáltam a Toman Shape alakformáló módszerét

Toman Shape alakformálás élmények

Kapcsolódó bejegyzések