Kezdd az alapokkal! Szánj minden nap 2 percet a szép bőr elérésére!

2022 január 10.
Kezdd az alapokkal! Szánj minden nap 2 percet a szép bőr elérésére! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az alapok. Semmi sem fontosabb a jó alapoknál, és ez nem csak az élet általános dolgaira igaz, de a bőrápolásra is. Mert ha az nincs, akkor semmi más sincs. Persze most nagyon sarkalatosan fogalmaztam, de nem áll messze ez a valóságtól. Ha nem tisztítjuk meg a bőrünket, minden más bőrápolási lépés szinte olyan, mintha nem is tettük volna meg.

Rengeteget beszéltünk már arról, hogy mennyire fontos az alapos bőrtísztítás, de higgyétek el, bloggerként és beauty tanácsadóként napi szinten találkozom azzal a problémával, hogy még mindig nem evidens az az alaptézis, hogy naponta – reggel és este – megtisztítjuk az arcbőrt a szennyeződésektől. Reggel az éjszakai izzadás és az elhalt hámsejtek miatt, este pedig az egész napos kosz eltávolítása miatt fontos ez a lépés. Még akkor is, ha éppen nem sminkeltük magunkat, hiszen a levegőből származó szennyeződések, a bőrünk természetes megújulási folyamatai mind, mint egy lenyomat réteget képeznek, amik eltömítik a pórusokat, sőt, a hatóanyagok sem jutnak át. Ha pedig sminkeltünk, akkor nem elég egy micellás vízzel átsuhanni a bőrön, vagy sminklemosóval eltávolítani a festéket! Alaposan és nagy precizitással az arc és a nyak minden részét meg kell mosnunk.

NuSkin LumiSpa

Sokan attól félnek, hogy ez száríthatja a bőrt, vagy esetleg eltolja a bőr pH értékét… Megfelelő lemosó alkalmazásával ez nem történhet meg. Mások nyűgként élik meg, és nem is értik, miért jelennek meg az eltömődött, tág pórusok, vagy miért lesz fakó, érdes, akár pattanásos a bőrük néhány nap múlva, ha kihagyják a tisztítást. Nekik és azoknak is, akik lelkiismeretesen tisztítják az arcukat, most szeretnék egy olyan lehetőséget vázolni, ami egyfelől kényelmesebbé teszi a reggeli és esti arcápolási rutint, sőt, azon felül egy kis extra kényeztetést is nyújt. A Nu Skin ageLOC LumiSpa készüléke pont az arcmosást könnyíti meg a maga igencsak hatékony módján: a puha szilikonos feje optimális frekvencián mozog ahhoz, hogy kifejtse jótékony hatásait.

Mit jelent ez?

A készülék speciális szilikon kezelőfeje kétirányú mozgást végez, ezzel finoman, mégis hatékonyan képes eltávolítani a környezeti szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Nem kell mást tenned, mint reggel és este 2 percen keresztül a hozzá tervezett ageLOC LumiSpa arctisztító lemosóval megtisztítanod az arcbőrödet.

Hogyan használom?

Természetesen kipróbáltam én is az ageLOC LumiSpa készülékét egy normál/kombinált bőrre való arclemosóval. A használata egyszerűbb, mint gondolnád. A készülék ergonomikus kialakítása tökéletesen fekszik a kézben, nagyon kellemes érzés a szilikonfej finom mozgása a bőrön, ami a hozzá használt lemosónak köszönhetően könnyen siklik.

NuSkin LumiSpa használat

A normál, vegyes bőrre tervezett ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Normal to Combination Skin lemosó a gondosan válogatott alga és növényi kivonatok keverékének köszönhetően tisztítja, felfrissíti és a száraz bőr természetes nedvességének pótlásával, illetve a zsírosabb területek pórusainak tisztításával egyenletes, egészséges arcbőr kialakítását teszi lehetővé.

Az eredmény nem marad el:

  • a bőrömet puhábbnak és simábbnak érzem az arcmosást követően
  • apróbb pórusokat eredményez az alapos tisztításnak köszönhetően
  • friss érzetet kölcsönöz a bőrnek
  • a könnyű kezelhetőség nem okoz gondot a mindennapokban

Külön előny még, hogy nedves közegben is használhatom, így miközben élvezem egy forró fürdő kényeztető pillanatait, a LumiSpa-val könnyedén elvégezhetem a bőrápolási rutinomat.

Egy kis extra a szemnek

De ha mindez nem lenne elegendő, a készülék plusz fejjel egészíthető ki. Az ageLOC LumiSpa Accent és IdealEyes együttes ereje a szemkörnyék ápolásában hatékony segítséget jelent. Elég csak kicserélnem a korábban az arctisztításra használt szilikonfejet egy másikra, mégpedig az Accent-re, és máris a szemkörnyék érzékeny területét ápolhatom. Igen, egy szilikon fejjel! De nem akármilyennel! Ez ugyanis egy egészen apró fej, ami a nehezen hozzáférhető területek ápolására is alkalmas. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval használva finoman radírozza és élénkíti a szem érzékeny területét, megemeli és feszesíti a bőrt.

NuSkin LumiSpa szemkörnyékápoló

Tökéletes megoldás arra, hogy a szem alatti sötét karikák, a püffedtség ellen bevessem, sőt, használatával a bőr feszesebbé válik, láthatóan megemelve a szemhéjat. Minderre pedig nincs szükség többre, mint 30-30 másodpercre. Mintha csak nekem tervezték volna! Friss és ragyogó tekintetre vágynék, ám reggelente, higgyétek el, mély árok és rendes kis táskák figyelnek a tükörből. Már az első használat puhítja, simítja a bőrt, a szem alatt puffadtság, a sötét karikák megjelenésének javítása néhány használat után válik láthatóvá. A készülék kellemes masszírozó hatással képes pillanatok alatt bejuttatni a szemkörnyékápoló hatóanyagait a szemkörnyék érzékeny bőrrétegeibe, ráadásul frissítő érzetet ad, így a reggeli ébredés is könnyebb. Búcsút intek a karikáknak, remélem örökre!

Nu Skin szem

Kapcsolódó bejegyzések