A gyönyörű pillantás titka

A La Prairie újabb fókuszpontot helyezett el, most a pillantás tisztaságára, élénkségére és szépségére került a hangsúly, és ehhez most egy egyedülálló technológiát vetett be. A Skin Caviar Eye Lift hatóanyagtartalma és különleges, kétkamrás adógoló üvege miatt hívja fel magára a figyelmet.

Amikor valamire fókuszálunk, hosszan rápillantunk. A “pillantás” szó intenzitást, szenvedélyt, álmodozásra való hajlamot idéz fel. Többféle kifejezésben is találkozhatunk ezzel a jelentés tartalommal,  alábbiak gyakran használt kifejezések: “vágyakozva néz”, “a másik lelkébe pillant”, “elkapja valakinek a pillantását”. Nem véletlen, hogy a La Prairie is fókuszba helyezi ezt a kérdéskört, és a szép és kifejező tekintet eléréséért mindig sokat tesz.

La Prairie Caviar Eye Lift

A La Prairie ez az erős érzelmi kifejezésmódot szerette volna átültetni szemápoló termékébe, ám előtte számos kutatást és vizsgálatot végzett. Közismert, hogy a szemkörnyék területén mintegy 22 izom található, melyek folytonos mozgásban vannak. Valójában átlagban 10.000-szer pislogunk naponta. Ebből következik, hogy a szemkörnyék érzékenye részea mutatja leginkább a korosodás jeleit: a gravitáció észrevehető hatásait az alsó és a felső szemhéjon, valamint a szemöldöknél, a rugalmasság vesztést, a finom vonalakat és ráncokat.

KAVIÁR TUDOMÁNY A SZEMEKÉRT

A La Prairie bemutatja a Skin Caviar Eye Liftet, az első, nyitott tekintetet eredményező szérumot a teljes szemkörnyékre, beleértve a szemöldök területét is. Ez egy gyengéd, ám hatékony megoldás a szemkörnyék feszesítésére és liftingelésére. A Skin Caviar Eye Lift két formula hatékony kombinációja, melyet Caviar Premierrel és Exkluzív Sejt Komplexszel egészítettek ki. Ez utóbbinál a legmodernebb biotechnológiai kutatásokat használták fel, hogy új életet és energiát adjanak a szépségünkért felelős minden egyes sejtnek.

La Prairie Caviar Eye Lift

Az eredmény egyszerűen példátlan. Innovatív algoritmusokat használva, melyeket kifejezetten a Skin Caviar Eye Lift adatainak tanulmányozására fejlesztettek, a La Prairie kutatói azt találták, hogy folyamatos használat mellett és bizonyos idő elteltével a tekintet nyitottabbá válik, a szemkontúr és a szemöldök visszanyeri fiatalos állapotát. A felső szemhéj feszessé válik, a szarkalábak láthatóan csökkennek. A szem alatti terület kisimul, a puffadás és táskásodás mérséklődik. Napi használat mellett, a teljes szemkörnyék feszesebb és megemeltebb lesz. A tekintet élénkebbé válik, felfrissül, újjáéled; új megjelenést és új távlatokat kap.

La Prairie Caviar Eye Lift

INNOVATÍV DESIGN EGY EMELKEDETTEBB ÉLMÉNYÉRT

Az innováció, ami leginkább meghatározza a Skin Caviar Eye Liftet nem csupán a csúcstechnológiás összetevőkre korlátozódik, az üveg kidolgozása és a benne található hatóanyag kinyerése is innovatív megoldás. Az aktiváló pumpa lenyomásával a két összetevő – a kapszulázott kaviárgyöngyök és az innovatív turmalin-pink gélkrém emulzió, melyeket tisztaságuk megőrzése érdekében külön kamrákba zártak – összetalálkozik és egy szabadalommal védett mechanizmus révén minden egyes használat alkalmával frissen elkeveredik. Az eredmény egy pazar és élvezetes textúrájú szérum, mely beleolvad a bőrbe, azonnal felfrissítve és feszesebbé téve azt.

CÉLZOTT RITUÁLÉ

A Skin Caviar szemápolási rituáléja a tökéletesen tiszta bőrrel kezdődik. Néhány csepp Essence of Skin Caviar Eye Complex segít nyugtatni és előkészíteni a szemkörnyéket a további szemápoló készítmények befogadására.

Gyengéden nyomja le a Skin Caviar Eye Lift pumpáját, hogy a hatóanyagok elkeveredhessenek és nyerjen ki belőle egy adagnyit. A belső szemzugtól kifelé haladva, simítsa fel a selymes formulát a szemhéj mélyítő vonalában, majd a szem alatti területen is.

La Prairie Caviar Eye Lift

Ahogy halad vele a szemkörnyék bőrén kellemes liftinghatást tapasztal majd. Ezt a kényeztető pillanatot beleillesztheti a reggeli vagy esti arcápolási rituáléjába.

Alkalmazza utána Skin Caviar Luxe Eye Cream-et, hogy teljessé tegye a Skin Caviar szemápolási rituálét, és szerezzen magának olyan kényeztető pillanatokat, amiben a szemek vannak a fókuszban.

Kapcsolódó bejegyzések