Új szupersztár a ráncok elleni harcban

2023 május 25.
Új szupersztár a ráncok elleni harcban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az öregedés első jelei legkorábban 30 éves kor körül, de egyeseknél már hamarabb is kezdenek megjelenni a bőrön. Az első finom vonalak és ráncok felbukkanását a genetika és az életmód egyaránt befolyásolja. A bőr öregedésének oka többek között az, hogy csökken a Q10 koenzim termelő képessége. Van azonban megoldás, és jelentősen lelassíthatjuk az öregedést. Egyrészt egészséges életmóddal, másrészt megfelelő bőrápolással: elkerülhetetlen, hogy közvetlenül juttassunk Q10 koenzimet a bőrünkre. Ez egyúttal megerősíti a bőr ellenálló képességét, és hosszabb ideig élettel teli marad.

Első a természetesség

Ki ne szeretne mindig fiatalosnak és frissnek tűnni? Legtöbben azonban nem akarjuk ezt mindenáron, és nem vágyunk arra sem, hogy kifejezés nélküli maszk legyen az arcunk helyén. Szeretnénk fiatalnak látszani, ugyanakkor szeretnénk is megőrizni a természetes arckifejezésünket és mindazt, ami különlegessé és egyedivé tesz bennünket. Azonban az érzelmeink megnyilvánulásai, minden, amit érzünk és átélünk, az arcunkon is nyomot hagy. Minél idősebbek vagyunk, annál több jele marad a mosolyunknak, a felvont szemöldökünknek vagy a homlokráncolásunknak. Ezek a finom vonalak és ráncok főleg a homlokon, a szem és az ajkak körül vagy az orr alatt jelennek meg. És pontosan ezek a területek igényelnek célzott és speciális anti-age ápolást, ami fiatalos megjelenést kölcsönöz, ugyanakkor megőrzi a személyiségünket és a hozzánk tartozó érzelmek kifejezésének képességét is. Így minden nap mosolyoghatunk.

NIVEA Q10 ANTI-WRINKLE EXPERT CÉLZOTT RÁNCTALANÍTÓ, 15ml, 5 669 Ft_1000x1000_2_edited

Tudtad, hogy…

a nők csupán 60%-a elégedett a korával?* a nők 88%-a örülne a lehetőségnek, ha hatékonyabb bőrápolással érhetné el a fiatalos kinézetet. (a NIVEA márkát használó nők körében készült felmérés alapján)

Q10 Anti-Wrinkle Expert Célzott Ránctalanító Q10 koenzimmel

Az új Q10 ráncfeltöltő szérumnak köszönhetően idősebb korban is vonzó és természetes megjelenésű maradhatsz. Két módon biztosítja a természetesen szép és egészséges megjelenésű bőrt. Látható hatás mindössze 5 perc alatt: a bőr felszínén képződő hidratáló filmnek köszönhetően a finom vonalak és a ráncok azonnal kevésbé láthatóak. 2 hét használat után minden ránctípus láthatóan feltöltődik és kisimul, 4 hét alatt pedig még a mély és makacs ráncok is 50%-kal csökkenhetnek.

NIVEA Q10 ANTI-WRINKLE EXPERT CÉLZOTT RÁNCTALANÍTÓ, 15ml, 5 669 Ft_1000x1000_5_edited

A bőrápolás új dimenziója. Hogyan működik?

A gyorsan felszívódó, hatékony 5%-os aktív összetevőt tartalmazó formula kombinálja a tiszta bőrazonos Q10 koenzimet a Bioxifill® Peptidekkel és a bőr mélyebb rétegeibe behatoló koncentrált, bőrbarát anti-age hatóanyagokkal.

• Q10 KOENZIM: Ez a kicsi, zsírban oldódó molekula segít visszafordítani az öregedés jeleit, megfiatalítja a sejteket és javítja az állapotukat. Többek között megvédi a bőrsejteket a káros szabad gyökök hatásaitól, fokozza azok energia-anyagcseréjét és helyreállítja a bőr elasztintermelésének egyensúlyát. Hatás: láthatóan feszesebb bőr

• BIOXIFILL® PEPTIDEK: A bőr számára szükséges rövid aminosavláncok, melyek serkentik a kollagén termelődését és segítik a ráncok kisimítását minden szinten. Így működnek a NIVEA Q10 szérum egyedülálló formulájának részeként. Hatás: Hosszan tartó ránctalanító bőrápolás tartós eredménnyel.

NIVEA Q10 ANTI-WRINKLE EXPERT CÉLZOTT RÁNCTALANÍTÓ, 15ml, 5 669 Ft_1000x1000_1_edited

Tedd a bőrápoló rutinod részévé a Q10 koenzimet tartalmazó rácfeltöltő szérumot! Mutatjuk, hogyan!

1. lépés: Válaszd a megfelelő krémet Q10 POWER RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI KRÉM

Három ránc-típusra alkalmas. Csökkenti a homlokon és a száj körül található ráncokat. 30-as fényvédőfaktort tartalmaz, így véd a bőr korai öregedését elősegítő UVA/UVB sugarak ellen. Vidd fel reggel a megtisztított bőrre!

2. lépés: Ragyogjon a szemed Q10 POWER RÁNCTALANÍTÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Láthatóan kisimítja a szem körüli ráncokat, feszesíti a szem kontúrját, csökkenti a szem alatti sötét karikákat és csökkenti a szem körüli duzzanatot. Vidd fel kis mennyiségben reggel és este a megtisztított szemkörnyékre, majd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd be a bőrbe!

3. lépés: A ráncok célzott kezelése Q10 ANTI-WRINKLE EXPERT CÉLZOTT RÁNCTALANÍTÓ

Célzott ápolást jelent a ráncok ellen 5 percen belül látható hatással. Kisimítja a ráncokat és halványítja a bőr kontúrját. A bőr felszínén képződő hidratáló filmnek köszönhetően a finom vonalak és a ráncok azonnal kevésbé láthatóvá válnak. Vidd fel a szérumot a bőrre, és egyenletesen oszlasd el azokon a helyeken, ahol a ráncokat fel kell töltenie. Használhatod az arc más részein is a bőr intenzív hidratálására és feszesítésére.

Kapcsolódó bejegyzések