Kendermagolaj a férfi bőrápolásban

A kender pozitív hatását a bőrre már néhány éve előtérbe helyezte a kozmetikaipar, és ebből a trendből a férfiak sem maradhatnak ki. Megérkezett a Niven Men Sensitive Pro termékcsalád, melynek egyik fő összetevője a kendermagolaj.

Miért éppen a kender?

Kép2

Az értékes hatóanyagoz a Cannabis Sativa magjának finom sajtolásával nyerik. Tele van olyan jótékony anyagokkal, mint például Omega-3 és -6 zsírsavak, esszenciális többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA), valamint tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is. Ennek a fantasztikus természetes koktélnak jótékony hatásai vitathatatlanok: hipoallergén, hidratál, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, megnyugtatja és csökkenti a bőrpírt. Hatékony a pattanások ellen is, és megfelel a rendkívül érzékeny férfi arcbőr igényeinek is.

NIVEA MEN ÚJDONSÁGOK kenderrel

Sensitive Pro Ultra-Calming Hidratáló Arckrém

24 órán át ápol és hidratál. Könnyed és kíméletes összetétele nem teszi zsírossá az érzékeny bőrt. Harcol a környezet és a stressz okozta kiszáradás, bőrirritáció és fáradtság ellen. 100% természetes kendermagolajat, E-vitamint tartalmaz.

Sensitive Pro Ultra-Calming Hidratáló Arckrém

Sensitive Pro Ultra-Calming Borotvahab

Könnyebbé teszi a borotválkozást, miközben védi a bőrt az irritációtól. Hatékony a bőr kiszáradása, a fáradtság és a stressz jelei ellen, érzékeny bőrre is megfelelő védelmet nyújt. 100% természetes kendermagolajat, E-vitamint tartalmaz.

Sensitive Pro Ultra-Calming Borotvahab

Sensitive Pro Ultra-Calming Borotválkozás utáni balzsam

Azonnal puhábbá teszi és hidratálja a stresszes bőrt, a 100%-ban természetes kendermagolaj biztosítja a bőr egészséges kinézetét. Könnyen beszívódik, nem zsíros, ideális megnyugtató ápolás borotválkozás után.

Sensitive Pro Ultra-Calming After Shave Balzsam

Kapcsolódó bejegyzések