A cukor ráncokat okoz? Tényleg?

Abban nincs semmi megdöbbentő, hogy a túlzott cukorfogyasztás megnehezíti az álomalak elérését, továbbá mindenféle egészségügyi problémát okozhat. De a tény, hogy a cukor a boldog életérzés mellett ráncokat is képes az arcunkra varázsolni, biztosan sokakat meglephet!

A felesleges cukor befolyásolhatja bőrünk szerkezetét. Hogyan lehetséges ez? Minden a szervezetünkben zajló GLIKÁCIÓS folyamatnak köszönhető. A cukortöbblet okozza, ami károsítja a bőr kollagén- és elasztinrostjait és ezáltal RÁNCOK KIALAKULÁSÁHOZ vezet. A bőr elveszíti rugalmasságát és feszességét, petyhüdtenek és fáradtnak tűnik.

Mi tehetünk? Soha többé ne fogyasszunk semmiféle cukrot? Hiába mondunk le az édességről, lehetetlen és nem is szabad 100%-ban kihagyni a cukrot az étrendünkből. Szerencsére bevethetünk a bőrápolásban egy forradalmi újítást a cukor okozta ráncok ellen: NIVEA Q10 Expert Dual Szérumot!

NNIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum

TUDTAD, HOGY A GLIKÁCIÓ…

…egy természetes, ám visszafordíthatalan folyamat, amelyet a szervezetünkben lévő felesleges cukor okoz? A cukrok, különösen a glükóz, a bőr fehérjéihez, például kollagén- és elasztinrostokhoz kötődnek. Ez összetettebb vegyületeket – fejlett glikációs végtermékeket (AGE) – hoz létre, amelyek befolyásolhatják a bőr szerkezetét. Károsítják a kollagén- és elasztinrostok hálózatát, könnyen töredezővé válnak. Ez a bőr felgyorsult öregedéséhez – a bőr feszességének és rugalmasságának elvesztéséhez, valamint a ráncok megjelenéséhez vezet.

NIVQ10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum

Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum: Kettős erővel a ráncok ellen!

A NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum két hatékony bőröregedés elleni összetevőt tartalmaz, amelyek együttes erővel és aktívan küzdenek a ráncok ellen:

  1. Innovatív GLYCOSTOP® összetevő blokkolja a glikációs folyamatot, megakadályozza a glikáció okozta ráncok megjelenését és segít megelőzni a bőr rugalmasságának elvesztését* (*in vitro)
  2. Tiszta Q10 koenzim hatékony antioxidánsként energiával látja el a bőrsejteket, fokozza a kollagéntermelést, így már 2 hét alatt jelentősen csökkentheti a legmélyebb ráncokat is. Kulcsfontosságú ránctalanító hatású összetevő, amely valamennyi NIVEA termék közül ebben a szérumban található meg a legmagasabb koncentrációban.

Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum

E forradalmi újdonság rendszeres használatának eredményeként az arcbőr feszesebb, rugalmasabb és fiatalosabb megjelenésű lehet! A Q10 Kettős Hatású Szérum már az első naptól kezdve működik, és klinikailag bizonyított, hogy már 2 hét elteltével a legmélyebb ráncok is láthatóan csökkennek. Az új Q10 Kettős Hatású Szérum a Q10 Ránctalanító Nappali Krémmel kombinálva működik a legjobban! A napi bőrápolási rutinod 4 szempontból hatékonyabb lehet, mint a nappali krém önmagában történő használata esetén.**


Mi az a GLYCOSTOP® és hogyan működik?

A már jól ismert ránctalanító összetevők után, mint a Q10 koenzim, a retinol vagy a hialuronsav, a NIVEA forradalmi GLYCOSTOP® összetevővel jelentkezik! A glikációs folyamat 10 éves kutatása, a GLYCOSTOP® összetevő 8 éven át tartó fejlesztése és több mint 1700 aktív hatóanyag tesztelése van mögöttünk. A GLYCOSTOP® sejtszinten működik, ahol egyfajta pajzsként akadályozza meg, hogy a bőrben lévő felesleges cukor a kollagén- és elasztinrostokhoz kötődjön, és károsítsa azokat. Ez semlegesíti a cukormolekulák hatását és blokkolja a glikációs folyamat 68%-át.


Kapcsolódó bejegyzések