25 éves a NIVEA Q10 termékcsalád

2023 november 1.
25 éves a NIVEA Q10 termékcsalád bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Beiersdorf – tudományos kutatásainak köszönhetően – igazi úttörőnek bizonyult a bőrápolás területén! Az 1990-es évek elején a Beiersdorf laboratóriumaiban szakértők követték nyomon amerikai és brit tudósok kutatásait, akik felfedezték és tanulmányozták a Q10 koenzimet. Hamar kiderült, hogy ez az egyik legnagyobb felfedezés az öregedésgátló bőrápolás területén.

A Q10 koenzim így az arc- és testápoló termékek egész sorának alkotóelemévé vált. A mai napig folyamatosan tudományos kutatások tárgya a termékfejlesztések során, és a fő cél, hogy termékeink a fogyasztóink elvárásainak megfeleljenek. A sikert az is bizonyítja, hogy a világon két másodpercenként eladnak valamilyen NIVEA Q10 terméket.

Ismerd meg!

A Q10 koenzim (más néven ubikinon) testünk minden sejtjének természetes része. Lényegében egyfajta vitaminszerű anyag, amely nélkülözhetetlen az energiatermeléshez, hogy a bőr be tudja tölteni alapvető funkcióit, mint például a regenerációt és a helyreállítást. Ezenkívül a Q10 hatékony antioxidáns, küzd a szabad gyökök ellen, amelyek további károsodást okoznak sejtjeinkben és felgyorsítják az öregedés jeleit. Fiatal korunkban elegendő Q10 koenzim van a szervezetünkben és legtöbb vitamintól eltérően szervezetünk maga is képes előállítani. Sajnos, a szintje körülbelül húsz év után fokozatosan csökkenni kezd. Életmódunk, beleértve a stresszt vagy az UV-sugárzásnak való kitettséget is, szintén hozzájárul ehhez a folyamathoz. Mivel létfontosságú antioxidáns és kulcsfontosságú az energiatermelési folyamatban, a Q10 csökkenése hajlamosabbá teszi a bőrt az öregedésre és ráncosodásra

Q10

Megoldás: Q10 koenzimet tartalmazó bőrápoló kozmetikumok

Hogy a bőrünk sokáig fiatalos maradjon, alapos regenerálódásra van szüksége. Ehhez azonban energia kell, amit a Q10 koenzim szolgáltat. Amikor a bőr természetes tartalékai kimerülnek, akkor kézenfekvő megoldás lehet, ha kívülről támogatjuk bőrápoló kozmetikumokkal. A Q10, mely krémek, bőrszérumok és egyéb ápolótermékek részét képezi, nemcsak elegendő energiával látja el a bőrt a regenerációhoz, hanem erősíti az antioxidáns pajzsát is. A bőr visszanyeri fiziológiai egyensúlyát, képes regenerálódni és általánosan ellenállóbb lesz.

Hogyan járul hozzá a Q10 koenzim a bőr fiatalításához?

A sejttenyészetekkel végzett kísérletek során a Beiersdorf szakértőinek tudományos kutatásai bebizonyították, hogy a Q10 képes kezelni a bőröregedés öt jellegzetes jelét. Hogy tud segíteni?

  • • Energiát biztosít a sejteknek
  • • Antioxidánsként működik
  • • Erősíti a sejtregenerációt
  • • Erősíti az elasztin és a kollagén termelődését
  • • Megfiatalítja a meglévő bőrsejteket

A Q10 koenzim multifunkcionális mivoltának köszönhetően nem szükséges külön-külön foglalkozni az bőröregedés egyes jellemzőivel. Csak egy Q10-et tartalmazó termékre van szükség és az mindenről gondoskodik!

Q10 POWER Ránctalanító Nappali Arckrém

Láthatóan csökkentheti a ráncokat mindössze 1 hét rendszeres használat után. Formulája FF 15 fényvédővel gazdagított, mely segít megvédeni a bőrt az UVA / UVB sugarak okozta idő előtti bőröregedéstől. Az ápoló formula intenzíven hidratálja a bőrt a kellemes és puha bőr érdekében. Segít megvédeni a bőrsejteket a szabadgyökök okozta károktól és energiával látja el a bőrt.

NIVEA Q10 POWER

Q10 POWER Ránctalanító Éjszakai Arckrém

A 100%-ban bőrazonos Q10 koenzimet tartalmazó éjszakai arckrém tökéletes harmóniában van a bőrrel és belülről segíti a ráncok elleni küzdelmet. Az intenzív ápoló formula hidratálja és regenerálja a bőrt, serkenti a kollagéntermelést az éjszaka folyamán. A ráncok már 7 nap alatt láthatóan csökkenhetnek, a bőr frissnek és fiatalosnak tűnik.

NIVEA Q10 POWER Ránctalanító nappaili Arckrém

Q10 POWER Szemkörnyékápoló

Formulája kifejezetten az érzékeny szemkörnyéki területre lett kifejlesztve. A könnyű, gyorsan felszívódó formula 100%-ban bőrazonos Q10 koenzimmel hozzájárul a szem körüli ráncok látható csökkentéséhez és a szem alatti érzékeny bőr ápolásához. Segít csökkenteni a szem alatti sötét karikákat és a szemkörnyéki terület puffadtságát is.

NIVEA Q10 POWER Szemkörnyékápoló

Q10 Anti Wrinkle Expert Célzott Ránctalanító Szérum

Szó szerint azonnal rugalmas és sima bőrt varázsol. Az azonnali hatás már a felvitel után 5 perccel megfigyelhető. Egy hidratáló filmréteg segítségével felkenés után szinte azonnal segít csökkenteni a finom ráncok láthatóságát. 4 hét után még a mélyebb ráncok is 50%-kal csökkenhetnek. A titok a tiszta Q10 koenzimet és a Bioxifill® Peptideket tartalmazó összetételben rejlik. Ezek az aktív összetevők mélyen behatolnak a bőrbe, ahol serkentik a kollagéntermelést és belülről harcolnak a makacs ráncok ellen.

NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Célzott Ránctalanító

Kapcsolódó bejegyzések