Tisztítási rituálé a La Prairie-vel

Mindig ámulattal adózom a keleti nők tisztálkodási szertartásai előtt, ahol a bőrápolás reggeli és esti rutinja minimum 8 lépésből áll. Nem csak a bőr megtisztítása játszik nagy szerepet ebben a szertartásban, hanem az is, hogy ez az idő csak rólunk szól. Ahogy a La Prairie is mondja, az „önmagunkra fordított idő a legalapvetőbb rituálék egyike”.

Hogy miért is van ennek olyan nagy jelentősége? Rohanunk reggel és este, a napjaink percre pontosan be vannak osztva, és leggyakrabban a saját igényeink kerülnek a lista végére. Sokszor elfeledkezünk arról, hogy mennyire fontos az arcunk ápolása, hogy sosincs elég korán elkezdeni foglalkozni szépségünkkel, bőrünk ápolásával.

Sokszor találkozom olyan hölgyekkel, akik pontosan tudják, mennyire fontos lenne valamit kezdeni a bőrükkel, ám a legtöbbször arra hivatkozva, hogy nem volt személyes példa előttük, lesöprik a kérdést az asztalról. És semmi sem változik.

arc tisztítás

Talán ezért is olyan fontos beszélnünk az arcbőr tisztításáról, mert már ezzel nagyon sokat tehetünk magunkért. Bele sem gondolunk, hogy mennyi kosz kerülhet rá akár egy nap alatt a bőrünkre, arról nem is beszélve, hogy a smink utolsó maradványainak, a fényvédőnek és a szennyezőanyagoknak a bőrfelszínről való eltávolítása egy teljeskörű tisztítási rituálé keretén belül alapvető szükséglet.

A La Prairie Supreme Balm Cleanser és a Crystal Micellar Water Eyes Face a La Prairie felsőkategóriás tisztító rituáléjához tartoznak, ahol a tisztítás nélkülözhetetlen lépése átváltozik az érzékszerveket reggel-este kényeztető élménnyé. Egy olyan tisztítási rituálévá, amely pillanatnyi nyugalmat adva segít csökkenteni a nap során elszenvedett igénybevételt, és nem csupán az élvezetekben való elmerülést jelenti, hanem egyben a létfontosságú bőrápolás része.

A tisztítás tudománya a művészet szintjére emelve

A La Prairie azon dolgozik, hogy a hölgyeknek a legnagyobb luxust, az időt kínálja, miközben olyan bőrápolási innovációkat fejleszt, amelyek utat nyitnak a megfiatalodás felé. A La Prairie tudósai kutatásaik során megállapították, hogy a  bőrápoló termékek sokkal jobban érvényesülnek akkor, amikor tökéletesen tiszta bőrre viszik fel azokat, hisz a jó előkészítés miatt a bőr intenzívebben képes magába fogadni az aktív hatóanyagokat.

CLEANSER_MOODSHOTS_RGB_03

Emiatt azt kutatták, hogyan lehetne felhasználni a márkára egyedülállóan jellemző svájci sejt tudományt a legfejlettebb tisztító rituálé kialakításához: a La Prairie két különleges tisztítót – Supreme Balm Cleanser és Crystal Micellar Water Eyes • Face – alkotott az egyéni szükségletekhez igazítva.

Egy ideális balzsamos lemosó

A Supreme Balm Cleanser egy páratlan, mélytisztítást eredményező élvezetes éjszakai rituálé része, mely segít eltörölni a stresszt, eltávolítani a sminket és makulátlanul tisztává varázsolja az arcbőrt.

Amint a hozzácsomagolt spatula segítségével kivesszük a Supreme Balm Cleansert a tégelyből, és feltesszük a bőrre, az megkezdi ámulatba ejtő és csodás átalakulását. A gazdag balzsam bemasszírozva először pazar olajjá változik, majd langyos víz hozzáadásával tejes emulzió lesz belőle, amely a bőrről leöblítve magával viszi a nap során felhalmozódott szennyezőanyagokat. A rituálé befejezéseként a termékhez csomagolt muszlin kendőt használva gyengéd hámlasztást tudunk végezni.

7611773097710_2_2000x2000

A mélyreható tisztításnak nem szabad megbontania a bőr nedvességegyensúlyát vagy természetes védelmét. A Supreme Balm Cleanser antioxidánsokkal és hidratáló hatóanyagokkal készül, hogy a bőr tiszta és puha legyen, emellett tartalmazza a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexét is a bőr természetes megújulási folyamatainak elősegítésére.

Makulátlan bőr egy mozdulattal

A La Prairie másik bőrtiszító terméke nem más, mint egy micellás víz. A Crystal Micellar Water Eyes • Face egy nélkülözhetetlen egylépéses tisztító rituálé, mely a Liquid Crystal (folyékony kristály) technológiát kombinálja a svájci gleccservíz kristálytisztaságával annak érdekében, hogy visszaállítsa a bőr eredeti tökéletes állapotát. Megalkotásához a Titlis hegységből eredő svájci gleccser vizet használtak fel, mely évszázadok alatt képződött – a hegyekben lévő tiszta hó jéggé fagyott, majd olvadása során a gránitrétegeken lassan átszivárogva ásványi anyagokkal telítődött.

Lacombe_I41_CRYSTAL_WATER_V4_Adb98

A Crystal Micellar Water Eyes • Face egy gyengéd, ám hatékony micellás víz alapú tisztító, amely hozzákötődik a sminkhez és a szennyezőanyagokhoz, hogy azokat aztán könnyedén, a bőr kiszárítása nélkül eltávolíthassuk. Ideális reggeli tisztításhoz is, mivel felfrissíti és hidratálja az arcot miközben eltávolítja az éjszaka során termelődött faggyút a bőr felszínéről.

Kapcsolódó bejegyzések