Készítsd elő a bőrödet az első napsugarad fogadására!

2023 április 12.
Készítsd elő a bőrödet az első napsugarad fogadására! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Már nagyon várjuk, hogy arcunkat elérjék az első meleg napsugarak, de vigyázat, a tavaszi nap csalóka tud lenni. Ráadásul a hosszú tél után a bőrünk érzékeny, így könnyen leéghet. Fontos ezért, hogy védőfaktorral védjük az UV-sugárzástól.

Vigyázz az arcbőrödre!

Az UVA sugarak bizonyítottan felelősek a bőr öregedéséért, ráncok és pigmentfoltok kialakulásáért. Ezért óvni kell a bőrt azok káros hatásaitól, még akkor is, ha nincs közvetlen napsugárzásnak kitéve. A sugarak még a felhőkön keresztül is átjutnak, és visszafordíthatatlanul károsíthatják a bőrt. Megoldás: kombináld a megelőzést és a védekezést, és válaszd a Luminous630® napozó arckrémet magas fényvédőfaktorral! Nemcsak nyaraláskor használható, hanem bármikor, amikor a szabadban tartózkodsz. Rendkívül könnyű textúrája pillanatok alatt beszívódik és nem nehezíti el az arcbőrt.

NIVEA SUN Spot Control Luminous 630 Napozó Arckrém FF50

Vigyázz a pigmentfoltokkal!

A csúnya sötét foltok kialakulása annak az eredménye, hogy a bőrt fényvédőfaktor nélkül éri napfény. A pigmentfoltok leggyakrabban az arcon jelennek meg, de előfordulhatnak a dekoltázson és a kézfejen is. Ez a bőrfelület van ugyanis leginkább kitéve a napsugárzásnak. Ha már vannak pigmentfoltjaid, vagy hajlamos vagy rájuk, használj speciális kozmetikai termékeket, amelyek segítenek megszabadulni tőlük. Ugyanakkor megakadályozzák a további foltok kialakulását. Milyen termékeket válasszunk?

NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok elleni nappali krém FF50
Csökkenti a pigmentfoltokat és megakadályozza azok újbóli kialakulását. Ugyanakkor egységesíti a bőr kinézetét, és az E-vitaminnak köszönhetően visszaadja rugalmasságát. A hialuronsav csökkenti a ráncokat, az 50-es fényvédő faktor pedig védelmet nyújt a napfény ellen.

Cellular Luminous630® Pigmentfoltok Elleni Arckrém 8129_edited

NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok elleni szérum
Ideális az 50-es fényvédő faktort tartalmazó Cellular Luminous 630 Anti-Pigment Spot nappali krémmel kombinálva. Csökkenti a pigmentfoltokat és véd az újak kialakulásától. Már 2 hét használat után látni fogod az eredményt, amikor a foltok észrevehetően világosabbak lesznek. 8 hét alatt a foltok intenzitása akár felére is csökkenhet.

Cellular Luminous630® Pigmentfoltok Elleni Szérum 9599_edited

Feszesíts és adj a bőrödnek bronzos árnyalatot

meleg tavaszi napoknak köszönhetően végre levethetjük a téli ruhákat. Ez kellemes ugyan, de a rövid szoknyák vagy a kivágott blúzok kíméletlenül felfedik a különféle bőrhibákat, például a sápadt és petyhüdt bőrt. Mi a megoldás?

Q10 Bőrfeszesítő Hatású Önbarnító Testápoló
Használd rendszeresen az egész test bőrének kezelésére. A készítményben rejtőzködő Q10 koenzim javítja a bőr rugalmasságát, és már tíz nap elteltével érezni fogod az eredményt. A bronzosító és feszesítő hatás mellett a testápoló intenzíven hidratálja és friss illatúvá teszi a bőrt.

Q10 Bőrfeszesítő Hatású Önbarnító Testápoló 4369 (1)_edited

Kapcsolódó bejegyzések