Napszemüveggel újít a Thomas Sabo

2023 április 11.
Napszemüveggel újít a Thomas Sabo bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Színesek, stílusosak és különlegesek, ezek a 1990-es évek inspirálta új THOMAS SABO napszemüvegek. S Kim és a Tinted Lenses kollekciók darabjai olyan árnyalatokban pompáznak, hogy azonnal nyári hangulatunk támad. A különböző metálos, tündöklő, gyöngyökkel díszített új szemüvegláncok pedig teljesen új szintre emelik a megjelenést.

Ha a vidám Kim dizájn mellett döntünk, akkor számítsunk arra, hogy bármilyen outfitet viselünk könnyen a 90-es évek stílus ikonjává válunk, többek között élénk színárnyalatainak köszönhetően, mint például a lila és a narancssárga. A Havana és a teljesen fekete színű sötétebb modellek más hatást keltenek a forgatható THOMAS SABO érmével vagy a Rebel at heart gravírozással az oldalán.

THOMAS SABO_EYEWEAR_SS023_Still 2_edited

A Tinted Lenses kollekció azoknak készült, akik rózsaszínben szeretnék látni a világot. Ezek az izgalmas napszemüvegek az éjszakát is képesek nappallá változtatni élénk rózsaszín és narancssárga színű lencséknek köszönhetően. Ezek közé tartozik a stílusos Harrison, egy fekete pilóta szemüveg, valamint egy fekete Kim dizájn, feltűnő rózsaszín és narancssárga lencsékkel.

THOMAS SABO_EYEWEAR_SS023_Still 1_edited

Az új szemüvegláncok önmagukban is csodás ékszerek, amelyek megkoronázzák ezeket az extravagáns napszemüvegeket. Az arany, a rózsaarany, a fekete és az ezüst árnyalataiban még inkább szemet gyönyörködtetővé teszik őket. Az egyszerű Figaro stílusban vagy gyöngy imitációval kapható láncok minden megjelenésnek tökéletes befejezést adnak.

THOMAS SABO_EYEWEAR_SS023_Still 3_edited

Kapcsolódó bejegyzések