Legyen neked is egy kedvenc napszemüveged!

2023 július 10.
Legyen neked is egy kedvenc napszemüveged! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Stílustanácsadóként sokszor találkozom azzal a kérdéssel, mégis, milyen a jó napszemüveg? Nos, ha a divat oldaláról nézzük, akkor mindenképpen egy karakteres, az egyéniségünkhöz passzoló darabról van szó, ám nem szabad elfelejtenünk, hogy a napszemüveget elsősorban a szemünk védelme érdekében viseljük, ezért fontos, hogy jó minőségű terméket vásároljunk. Az eOptika segítségemre sietett, és e két szempontot ötvözve megtaláltuk a számomra ideális darabot.

Biztos te is gyakran felteszed a kérdést, miközben egymás után veszed le a napszemüvegeket a tartóállványról, hogy mégis, minek alapján döntsünk? Ha sok kiváló szemüveg sorakozik egymás alatt, akkor bizony a választás akár nehéz is lehet, ezért arra gondoltam, hozok egy kis segítséget a döntési folyamat megkönnyítésére.

eoptika

A tökéletes

Talán az első legfontosabb, hogy legyen egy olyan alapdarabunk, amit bárhol, bármikor szívesen viselünk. Mondhatnánk azt, hogy a nagybetűs tökéletes női napszemüveget kellene megtalálni elsőként, mert ha ez megvan, akkor ezután már vehetjük kedvünk és a trendek szerint az újabb és újabb darabot – mert ez éppen olyan, mint a cipővásárlás, egy sosem elég belőle.

Visszatérve az eredeti kiinduló ponthoz, a tökéletes napszemüveg kiválasztásának elsődleges szempontja, hogy illeszkedjen az arcunk formájához – ne lógjon túl az arccsonton, de ne is legyen annál kisebb, ne takarja ki teljesen a szemöldököt, de fedje el a szemet megfelelően, mert csak így véd az UV sugarak ellen. Ha már van a birtokunkban egy megfelelő méretű szemüvegünk, akkor a vásárlás előtt érdemes lemérnünk annak a lencse- és híd szélességét, illetve a szár hosszát, mert ezek az adatok segítenek majd megtalálni az újabb kedvencet.

BeautyPlus_20230627152213323_save_edited

Online vagy szaküzletből vásároljunk?

Mind a két megoldás jól működhet, de mindkét esetben tudatosságra és egy megbízható boltra van szükség. Az eOptika tökéletes választás volt ebben az esetben is, mert a Teréz körút 50. szám alatt, a szaküzletben kedves kiszolgálás mellett választhattam ki a szemüvegemet. Első alkalommal mindenképpen a személyes próbát javaslom, mert amíg nem tudjunk, hogy milyen forma, milyen szín áll igazán jól nekünk, addig kell a külső megerősítés. Ha már pontosan tudjuk, hogy milyen lencseméret, milyen fazon, vagy épp milyen kialakítás az, ami emeli megjelenésünket, akkor bátran rendeljünk online is. Az eOptika oldalán egy virtuális tükör és az arcforma-szemüvegkeret forma választó segítségével még fel is próbálhatjuk azt, ami megtetszett. Ráadásul az eOptika egy megbízható, leinformálható webshop, ahol kizárólag eredeti termékeket találunk, ezek valódiságáért garanciát vállalnak.

eoptikaüzlet

Klasszikus darab Michael Kors-tól

Sok szép darab tetszett az online shopban, de úgy voltam vele, hogy biztosra megyek. Szerettem volna egy elegáns, márkás napszemüveget, olyan örök darabot, egyfajta „kis feketét”, amit bármikor bevethetek, ami visszafogottan elegáns, ám már messziről lerí róla, hogy értéket képvisel. Így bukkantam rá az én tökéletesemre, egy Michael Kors napszemüvegre, ami Anaheim névre hallgat. Vékony fekete kerete elsőre megfogott, visszafogott szépségre utal, amit még inkább kiemelt a szürke üvege. Furcsa, de megfigyeltem már, hogy a nagyon sötét fekete üvegek nem engednek át elég fényt, így hamar lankad a figyelmem, ami vezetés közben akár veszélyes is lehet, ugyanakkor ezek a sötétszürke üvegek kellő mértékben árnyékolnak, miközben a táj továbbra is éles és jól látható marad.

IMG_2295_edited

Sokat vacilláltam, hogy milyen fazon mellett tegyem le a voksomat, legyen egy vagány pilóta szemcsim, vagy egy most olyan divatos kerekebb formájú? Volt már cat eye darabom is, de túlzásnak éreztem, a szögletes túl erőteljes volt, a harsányabb daraboknál pedig az volt a benyomásom, hogy nem lesz alkalmas mindig, minden esetben. Így lett ez a klasszikus szépség az enyém, akivel mára teljesen összenőttem: borús időben, verőfényben mindig velem van.

Tudtad?

Bár a Michael Kors márka elsősorban táskáiról, cipőiről ismert, nem szabad elfelejtenünk, hogy több mint 20 féle parfüm kreációval, luxus kozmetikai termékkel és sminkkel vannak jelen a divat világában. A portfólióba beletartoznak az órák, a ruházati termékek, az ékszerek és természetesen a napszemüvegek is. Egyszerre hozza luxus érzését, de képviseli az eleganciát is, nem véletlen szereti annyira a márkát Jennifer Lopez, Miranda Kerr, Heidi Klum, Scarlett Johannson. Az eOptika webshopjában a Michael Kors márka napszemüvegei is megtalálhatóak, néhány kattintás után, kedvező áron, pénz visszafizetési garanciával vásárolhatjuk meg kedvenc MK modelljeinket.

Kapcsolódó bejegyzések