Cellular Hyaluron professzionális szérumok a niveától

A szépségápolásban továbbra is tért hódítanak a szérumok, amikkel professzionális hatást érhetünk el az otthoni bőrápolás során is. Ismerd meg a Nivea két vagány anti-aging szérumát!

 Az kor előrehaladtával, valamint a környezeti hatásoktól és az életmódtól függően a bőrnek sokkal többre van szüksége, mint egy egyszerű krémre. Ezért többféle speciális, hatóanyagokkal feltöltött szérum létezik, amelyek a bőr „hajtóerejeként” működnek.

Mi mindenre van szüksége a bőrnek? 

A NIVEA szakértői nem csak a legújabb tudományos ismeretek, hanem az arcbőr egyéni igényei szerint is kifejlesztettek egy új, két koncentrált arcápoló szérumból álló termékcsaládot. Az ultrakönnyű textúra hidratáló, ápoló komplexumot ötvöz hatékony összetevőkkel, amelyek már az első cseppel fiatalabb és természetesebben ragyogó megjelenést kölcsönöznek a bőrnek. Ezenkívül a készítmény legalább 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

Kép1

Milyen szérumot válasszunk?

Az új NIVEA Cellular Professzionális Szérumok két különböző összetevővel teszik hatékonnyá a napi bőrápolást: naponta néhány csepp is már elegendő az igazán látható eredményhez. Köszönhetően az egyedi összetételnek, amely minden esetben tartalmazza az ápoló komplexum 9%-ának és egy igazán kulcsfontosságú hatóanyagnak a kombinációját.

Ha a bőröd dehidratált: Cellular Hyaluron Professzionális Szérum

A szérum egyik fő összetevője, a hialuronsav javítja a bőr hidratáltságát. Ez egy makromolekula, amely megtalálható a bőrünkben is, és kiváló hidratáló képességgel rendelkezik. Az új szérum tiszta hialuronsavat tartalmaz, amely azonnal ragyogóvá teszi, feszesíti és kisimítja a bőrt. 24 órán keresztül fejti ki hatását, biztosítja a hosszú távú hidratálást és megakadályozza a bőr kiszáradását. Már hét nap használat után simábbak lesznek a finom vonalak és a ráncok, a bőr pedig egészségesebbnek és frissebbnek tűnik.

Cellular Hyaluron Professzionális Szérum Hialuronsavval

Az egységesebb bőrért: Cellular Phyto Retinol Effect Professzionális szérum  

Bidens pilosa, azaz szőrős farkasfog nevű növényi hatóanyagot tartalmaz, amely ugyanolyan prémium kozmetikai összetevő, mint a retinol. Ez a kulcsfontosságú összetevő egy dél-amerikai növényből származik, amelyet ma már világszerte széles körben használnak gyulladáscsökkentő, gyógyító és regeneráló hatása miatt. A szérum egyéb ápoló összetevőket is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a bőr selymesebb, simább és ragyogóbb lesz azonnal a felvitel után akár 24 órán keresztül. A pórusok és az apró bőrhibák már hét nap használat után kevésbé láthatóak, a bőr pedig egységesebbnek tűnik. És vigyázat! A retinol tartalmú szérumokkal ellentétben ez a gyógynövényes alternatíva kíméletes a bőrhöz, így gond nélkül használhatod ezt a koncentrált terméket.

Cellular Hyaluron Professzionális Szérum Phyto Retinollal (1)

Kapcsolódó bejegyzések