Viszlát striák, viszlát pigmentfoltok!

2024 április 14.
Viszlát striák, viszlát pigmentfoltok! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A test bőre ugyanolyan törődést érdemel, mint az arcbőr. A leggyakoribb megoldandó problémáink közé tartoznak a látható striák, de a pigment- és a napfény okozta foltok is. A NIVEA most a LUMINOUS630® termékcsalád testápoló termékeiben hatékony megoldást kínál.

A sikeres Nivea LUMINOUS630® termékcsalád, amely hatékony termékeket kínál a pigmentfoltok elleni küzdelemhez, most újabb két taggal bővül, melyek a testápolás területén nyújthatnak segítséget. Ezek a termékek azoknak fogyasztóknak készültek, akik csökkenteni szeretnék a striák és a pigment- vagy a napfény okozta foltok láthatóságát.

NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum testre

NIVEA LUMINOUS630® termékcsalád 2020-ban a NIVEA piacra dobta a Cellular Luminous630® bőrápoló termékcsaládot, amely 10 éves alapos kutatás eredménye és melynek során a szakértők több mint 50 000 molekulát teszteltek. Végül a 630-as molekula bizonyult a leghatékonyabbnak, amely kiegyenlíti a pigmentációt, ezzel csökkentve a sötét foltokat.

Striák – az egyik leggyakoribb probléma a testápolásban

Világszerte a lakosság 40%-a küzd striákkal. Előfordulásuk leggyakoribb oka a testsúly gyors ingadozása. A súlygyarapodás vagy az izomtömeg növekedése következtében a bőr gyorsan megnyúlik, ami a kötőszövetek túlzott feszülését okozza. Az elasztikus szálak elszakadnak, ami a bőr felszínén kis hegek – striák – formájában jelennek meg. Ez gyakran előfordulhat terhesség alatt, amikor a vér hormonszintje is megváltozik. A hormonális változás tehát egy másik tényező a striák kialakulásában, amely következményeként a bőr rugalmassága meggyengül. Emellett a striák megjelenését genetikai hajlam is okozhatja.

NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápoló, 200ml, 5999Ft (1)

Ha sötét foltoktól szenvedsz

A pigmentfoltok és a napfény okozta foltok egy másik probléma, amelyre sok fogyasztó keresi megoldást. Olyan helyzetekben fordulnak elő, amikor a melanin pigment egyenetlenül termelődik a bőrben. Kialakulásukat befolyásoló tényezők a védekezés nélküli napozással és az életkorral hozhatóak összefüggésbe. Gyakran előfordulnak terhesség és menopauza idején is, amikor a hormonszint megváltozik, emellett ezek még a zsíros és pattanásokra hajlamos bőrű embereken is megjelenhetnek. Ezek nyomokat hagynak a bőrön, amik sötét foltokhoz és egyenetlen elszíneződésekhez vezetnek. Mindez, a striákhoz hasonlóan, az öröklődéssel is összefügg

NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum testre 

Ez a rendkívül hatékony összetételű olaj-szérum a LUMINOUS630® szabadalmaztatott hatóanyagot tartalmazza, amely egyenletessé teszi a bőr tónusát és jelentősen csökkenti a terhesség vagy a hormonális változás és a testsúlyingadozás okozta pigmentfoltok és striák láthatóságát. A termék rendszeres használatával megelőzhetőek az új striák kialakulása. Közvetlenül a szérum felvitele után a bőr 48 órán keresztül puhává és simává válik. Az első látható eredmények 2 hét után jelentkeznek, majd a bőr egy hónapos rendszeres használat után éri el a kívánt állapotot. A hatékonyság igazolása: 2022-ben 172 nő vett részt egy négyhetes vizsgálatban, mely során a Luminous630®-t tartalmazó olajszérumot tesztelték. A válaszadók 97%-a megerősítette, hogy az elért eredmények megőrzése érdekében továbbra is szándékában áll a terméket használni.

A NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum, nem kombinálható a NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápolóval!

NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum testre, 100ml, 7429 Ft

NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápoló

A krém állagú formula ápoló összetétele nemcsak kényezteti a bőrt, hanem hozzájárul a striák és a pigment vagy a napfény okozta foltok halványítsához. A LUMINOUS630® szabadalmaztatott összetevőnek köszönhetően egységesíti a bőr tónusát, csökkenti a striák és a pigmentfoltok láthatóságát mindössze 4 hét rendszeres használat után. Ezen kívül azonnal és intenzíven táplálja a bőrt, illetve 48 órán át tartó hidratáló hatással is bír.

A NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápoló, nem kombinálható a NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérummal!

NIVEA Luminous630®

Kapcsolódó bejegyzések