Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól

2023 május 17.
Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszencia és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátum tökéletes és ütős duót alkot a ráncok ellen, együttes napi használatuk kivételes sejtmegújuláshoz vezet.

Természet inspirálta hatóanyag

Az Yves Rocher laboratóriumaiban botanikusok és fitológusok egyedülálló, természet inspirálta öregedésgátló hatóanyagot alkottak meg gemmoterápiával, azaz rügyterápiával. A rügyekben minden alapvető vitamin, ásványi anyag és egyéb hatóanyag megtalálható, ami a növény fejlődéséhez kell. Fejlődnek és átalakulnak, ami a növényi regeneráló sejteknek is köszönhető, és csodálatos megújulásra képesek. Ezek a rügyek a leendő növény minden erejét és tulajdonságát tartalmazzák, ez inspirálta az Yves Rocher-t az Anti-Âge Global termékcsalád megalkotására.

Anti Age Global termékcsalád1_edited

Szabadalmaztatott hatóanyag

Az Anti-Age Global termékcsalád szabadalmaztatott hatóanyaga az úgynevezett rügykivonat, amelyet botanikusaink laboratóriumainkban fejlesztettek ki annak érdekében, hogy minél nagyobb dózisban nyerjék ki a növényi rügyekből a bőr megújulását segítő sejteket, elemeket. Olyan szabadalmaztatott botanikai biotechnológiai eljárással dolgoztak, amelyben egyetlen orgonarügy-mintából kiválaszthatták, szaporíthatták és dúsíthatták a növényi regeneratív sejteket, hogy egy innovatív, aktív öregedésgátló molekulákban koncentrált hatóanyagot fejlesszenek ki: ez a növényi rügykivonat.

Adobe Photoshop PDF

A Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum innovatív textúrája a természetes hialuronsav gélnek köszönhető, amely dupla koncentrációban tartalmazza a rügykivonatott. Ebben a gélben keverednek aztán össze olyan értékes olajok, mint a jojoba-, borágó-, szőlőmag- és camelinaolajok, amelyek kellemes és megnyugtató érzetet hagynak a bőrön. Ez a kettős fázis biztosítja a bőr megújulását, serkenti a sejtek anyagcseréjét, ragyogóvá és feszesebbé varázsolja a bőrt és biztosítja azt, hogy a szérum hatóanyagai a bőr legmélyebb rétegeibe is eljussanak.

Az Anti Age Global termékcsalád tagjai:

  • Anti Age sejtmegújító krémes éjszakai arcápoló
  • Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum
  • Pigmentfoltok elleni koncentrátum
  • Ragyogó hatású emulzió SPF 3Sejtmegújító arcápoló – száraz bőrre
  • Sejtmegújító nappali arcápoló
  • Sejtmegújító szérum-eszencia
  • Sejtregeneráló szemkörnyék ápoló