Tökéletesebb testre vágysz? Ezekkel a kezelésekkel sikeres lehetsz!

2017 június 21.
Tökéletesebb testre vágysz? Ezekkel a kezelésekkel sikeres lehetsz! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A formás és feszes test iránti igényünk a strandszezon beköszöntével egyre intenzívebbé válik, nem csoda, ha sok mindent hajlandóak vagyunk megtenni a tökéletes forma eléréséért. A következő kezelések és termékek célod elérésében nyújtanak segítséget.

Formás alak, feszes arcbőr maximális hatékonysággal

Maximus TriLipo kezelések a nem invazív alakformálás és bőrfeszesítés legfejlettebb megoldását képviselik. A kezelőfej három vagy több elektródája fókuszált rádiófrekvencia energiáját közvetíti a bőr mélyebb rétegeibe és eközben izomaktivitással kombinálja a kezelést. Testkezelés során a Maximus TriLipo rádiófrekvenciával felmelegíti a lipideket raktározó sejteket, ezáltal azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt, melyet természetes módon el is távolít szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmusa által. A rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagén-állomány megújulása.

Maximus TriLipo kezelés

Narancsbőr-mentesítés

Svájci kutatások eredményeképpen született meg a forradalmian új Body Shape Lifting testkezelés, mely megemeli a kontúrokat, intenzíven bontja a zsírt és méregtelenít: formálja a lábakat, feszesíti a popsit, enyhíti a cellulitot. Már egyetlen alkalom után szemmel láthatóan szelídebbé simítja az utálatos puklikat! A Body Shape Lifting egy alapos testradírozással veszi kezdetét, hogy szabaddá tegyék az értékes növényi hatóanyagok útját. Második lépésben a hatóanyaggal átitatott bandázzsal végeznek testtekercselést a kezelendő testrészeken. Ezután már csak a pihenés következik, miközben a koktél fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, megelőzi a zsírraktározást, stimulálja az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és segíti a zsírpárnák csökkentését.

Karcsú és formás has, erőfeszítés nélkül

A Belly Lift több mint egy egyszerű karcsúsító krém, mely karcsúsítja és formálja a hasat és a csípőt, ez a krém egy egyedülálló kozmetikai áttörés. A Méthode Jeanne Piaubert laboratóriumok legfrissebb innovációja egy forradalmian új aktív formulát tartalmaz, az ACTIGYM hatóanyagot, mely utánozza egy fizikai edzés hatásait, annak érdekében, hogy elégesse a felesleges zsírokat. A krém narancsbőr elleni hatékonysága feszesíti és kisimítja a bőrt, kettős hatásának köszönhetően a has karcsú és formás lesz, erőfeszítés nélkül. A csípő akár több centiméterrel karcsúbb lesz csupán 4 hét alatt.

Méthode Jeanne Piaubert

Testkezelési megoldások

A kozmetológiai kutatások bebizonyították, hogy az évek előre haladtával, a DNS-ünk nagy mennyiségű progerin proteint szintetizál és csökkenti a LOXL enzim szintézisét. Az első csökkenti a fibroblasztok működését, a második stimulálja a fibroblasztot. A Sikelia termékek hatóanyagai optimalizálják ezt a folyamatot. A Sikelia termékek utolsó generációs testkezelési megoldások: bőrfeszesítő hatásúak, specifikusan az életkori problémák vagy életmód miatt kialakuló esztétikai hibákat kezelik. Sikelia bőrfeszesítő termékek kapor kivonatot tartalmaznak, amelyek azonnali feszesítő hatást biztosítanak, és nagymértékben növelik a bőr vitalitását.

Sikelia termékcsalád

Kapcsolódó bejegyzések