Búzamező, kék ég és szabadság – HOT SPOT kollekció NATI-tól

2017 június 22.
Búzamező, kék ég és szabadság – HOT SPOT kollekció NATI-tól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megérkeztek a lenge ruhák, a könnyű viseletek, amelyekben a forró nyári napok elviselhetőbbek lesznek. Ismerjétek meg Gyulai Natália legújabb kollekcióját, ami Hot Spot névre hallgat.

NATI100%PUREIDEA tervezője Gyulai Natália ezt a nyarat sem hagyta meglepetés midsummer kollekció nélkül. A nyár legforróbb időszaka ihlette ezeket a lenge kánikularuhákat.
NATI100 HOTSPOTA hűvös kék-fehér színkombináció és a ruhákon repkedő pillangók mind a szabadság, könnyedség érzését adják viselőjüknek. A ruhák mindegyike unisize, kényelmesek akár nyaraláskor, akár forró, belvárosi aszfalton viseljük azokat.
NATI100 HOTSPOTNATI100 HOTSPOT Ha valaki mégis szeretné hangsúlyozni alakját, megteheti azt a test vagy derék köré csavart hajókötélből készült megkötős övekkel. A kollekcióban találunk maxi-és midiruhákat, szoknyákat, hosszúnadrágot, overállt, felsőket és shortot.
NATI100 HOTSPOTA kollekción túl a fotózás koncepciója is tervező fejéből pattant ki, hatalmas kék ég, napsütés, szabadság és a nyári szélben ringatózó búzamező. A helyszín megtalálásában meghatározóak voltak Rózsa Szonja természetfotói.
NATI100 HOTSPOTA kampányfotózás stábja most különleges volt, ugyanis a Random Shooting Day keretében valósult meg, amit Koczka hozott létre. Eddig sok-sok szép divatanyag fűződik a randomhoz, ez a mostani egy igazi nyárközepi felszabadult hangulatot hozott.
NATI100 HOTSPOTFotó Sághy Tímea
Smink Kátai-Pál Edina
Haj Koczka
Styling Gyulai Natália
Model Dora-White Models
Helyszín konzultáns Rózsa Szonja
Cipő Alberto Zago

Kapcsolódó bejegyzések