Új innovatív eljárást teszteltem! Beszámoló a Nucleofill kezelésről

Bevallom, nem vagyok egy bátor szépészeti páciens. Nagyon csodálom a szépen megfiatalított bőröket, ám, amikor arról van szó, hogy az én arcomba töltsenek, szálakat húzzanak be, akkor hirtelen elszáll a bátorságom. Ám a Royal Clinics legújabb szépészeti kezelése, a Nucleofill hallatán teljesen fellelkesültem. Hogy miért? Mesélem is!

Ha a bőr kezeléséről van szó, sokkal inkább hiszek a természetes hatóanyagokban, egy jó masszázsban, mint a mesterséges anyagok használatában, bár kétségtelen van az a profi beavatkozás, ami annyira természetes, hogy észre sem venni a páciensen, hogy történt vele valami. Pont azért, mert az eredmény is természetes. Ha lehet, ilyen kezelések mellett teszem le a voksomat, és ebben a Royal Clinics mindig partner.

IMG_0889_edited

A Nucleofill kezelés hallatán teljesen belelkesültem. Végre egy olyan bőrminőség-javító kezelés, ami nem mesterséges hatóanyagokat juttat a bőrbe, hanem a bőr működését serkenti. A Nucleofill lényege, hogy a bőrt képes egyszerre hidratálni, simává tenni és intenzívebb működésre bírni, mégpedig a benne található polinukleotid molekuláknak köszönhetően. A Nucleofill tudományosan alátámasztott hatóanyag, ami hármas hatása révén fejti ki hatását. A biostimuláció, hidratáció és antiaging hatásnak köszönhetően a bőr már két hét után láthatóan hidratáltabb, tömörebb, ennek köszönhetően lifting hatás jelentkezik, a kisebb ráncok kisimulnak, a bőr feszesebb és szebb lesz.

IMG_0871_edited

Mondhatnánk, hogy a puding próbája az evés, így én sem tétlenkedtem, időpontot kértem Dr. Ekaterine Paschali doktornőhöz, hogy nézzük meg, mely területre és milyen formában javasolja a Nucleofill alkalmazását. Az arc esetében a felszíni, illetve az mélyebb ráncok megléte alapján választható a Nucleofill Strong illetve Medium változat, míg a szemkörnyék érzékeny bőrének kezelésére kifejlesztették a Nucleofill Eye változatot is. Jó hír, hogy a hajas fejből, a szakáll vagy a szemöldök kezelésére is van mód, a Nucleofill Hair képes ugyanis a szőrzetet, a hajat dúsítani. Az egyes területek érzékenysége, a bőr állapota és a ráncok mélysége ismeretében tűs, illetve kanülös injektálás választható.

Az ismerkedést követően Dr. Ekaterine Paschali doktornő nagy részletességgel mesél a kezelés menetéről, a várható hatásokról. Azt is megtudom, hogy a szép eredmény eléréséhez érdemes kúraszerűen alkalmazni a Nucleofillt, ez azt jelenti, hogy 2 hetes terminusokban 4 alkalmat szükséges igénybe venni, majd ezt követően további 2 emlékeztető kezelésre van szükség.

IMG_3643_edited

A kezelés folyamata roppant egyszerű volt: a doktornő filccel megjelölte az orcámon azokat a pontokat, ahová a Nucleofillt szeretné tölteni. Öt ponton tölti az anyagot, ami ismétlem, nem booster, hanem egy polinucleotid gél, ami sejt szinten fejti ki hatását. Serkenti a sejteket az aktív működésre, és képes gyorsan beépülni. Az eredményt már 2 nap múlva érzékelem, ekkor az arcbőrömben elterült a hatóanyag, ennek hatására érzékelhetően hidratáltabbá vált. További néhány nap során a hatása tovább erősödött, érzékelhetőek voltak a bőr feszességére ható folyamatok.

IMG_0885_edited

Fájdalomról nem kell tartanunk, a folyamat rövid, 30 perc után 5-5 szúrással gazdagodva térhettem haza. Még távozáskor egyeztettük a következő időpontomat, így két hét múlva újra jövök, hogy folytassuk a Nucleofill kezelésemet.

Ha kérdésetek lenne, vagy szeretnétek időpontot egyeztetni, keressétek a Royal Clinics munkatársait, akik készségesen állnak rendelkezésetekre.

Kapcsolódó bejegyzések