Fjällräven Kånken minden helyzetben partnerünk lesz

Több mint negyvenéves története során a Kånken hátizsák neve összeforrt a stílusos, praktikus városi divattal. A 2022-es nyári szezonban új, trendi színekkel és minden eddiginél bővebb kínálattal jelentkezik a Fjällräven ikonikus hátizsákmárkája, amely a legforróbb nyári napokon és a családi kirándulásokon is garantálja az élményekben gazdag barangolást.

Az 1978-ban debütáló első Kånken hátizsákok eredendően a svéd diákok gerincproblémáira kínáltak kényelmes és tartós megoldást. Azóta eltelt közel öt évtized, a márka pedig a Fjällräven ikonikus és népszerű termékévé nőtte ki magát, amelyért életkortól és érdeklődéstől függetlenül vásárlók milliói rajonganak.

A Kånkenek tervezésében a kezdetektől nagy hangsúlyt kapott a tartósság, a funkcionalitás és a kényelem, ám a különböző variációknak és színpalettáknak köszönhetően a városi kalandorok folyamatosan megújuló kollekciókból választhatják ki a számukra megfelelő felszerelést.

Kanken_Bottle_Pocket_2_edited

A 2022-es nyári szezonban a márka divatos árnyalatokkal és egyedi kialakítású darabokkal teszi színesebbé a nyári programokat, legyen szó egy hétvégi kirándulásról vagy a nyaralás alatt megtett városi sétákról.

A hagyományos Kånken hátizsákok több méretben is elérhetők, így mindenki az elfoglaltságainak megfelelően választhatja ki a számára tökéletes darabot. A Kånken kistestvéreként ismert Mini verzió kiválóan alkalmas a hétköznap esti városi sétákhoz, legújabb bézs, világoskék és khaki zöld színeivel pedig bármelyik nyári szetthez remekül illeszkedik.

Kanken_Mini_Cooler_2_edited

A Kånken bélelt laptoptartó zsebbel ellátott változatában pedig az irodai munka legfontosabb kelléke is helyet kaphat, így a napi kötelezettségek után akár azonnal indulhat a természetjárás a városhoz közeli helyeken.

Kanken_Sling_2_editedA Kånken Mini Coolert a Fjällräven kifejezetten azért fejlesztette ki, hogy a legnagyobb kánikulában is hidegen tartsa az italospalackok tartalmát. A habszivacs párnával ellátott kiegészítő legfrissebb darabja a nyári hangulatot megidéző sárga színben pompázik, amely tökéletesen illeszkedik a hagyományos Kånken hátizsákba és a Mini verzióba is.

Kanken_Sling_edited

A Kånken Sling a klasszikus hátizsák vállpántos verziója, amely tartósságában és funkcionalitásában követi a hátizsák kialakítását, ám dizájnjának köszönhetően elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének. A széleskörű színpaletta, amely idén bézs és világoskék árnyalatokkal bővült, garantálja, hogy mindenki a stílusához legjobban illő darabbal tegye teljessé ruhatárát.

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a fontos apróságok szétszóródnak a táskában, és pont az nincs meg, amire éppen szükség lenne. A Kånken Gear Bag multifunkciós rendszerezője megoldja ezt a problémát, és két rekeszében biztosít helyet a kábeleknek, az elsősegélykészletnek, és minden lényeges holminak.

Kapcsolódó bejegyzések