Így legyél nőies sportolás közben is!

2018 május 12.
Így legyél nőies sportolás közben is! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legtöbbször a sportszergyártó cégek alapszínekben – általában fekete színben – gondolkodnak akkor, amikor sport ruházatot terveznek. De miért kellene unalmas, sötét színekben sportolnunk, ha szeretnénk nőiesek és csinosak lenni akár futnás vagy kondizás közben? Összegyűjtöttünk az answear.hu kínálatából néhány csinos darabot, hogy lássátok, lehetünk egyszerre sportosak és nőiesek, bármely sportágat űzzük is.

A technikai termékek gyártói ma már az innovációkat előtérbe helyezve gyártanak olyan ruhákat, amely a tökéletes komfort mellett biztosítják számunkra mindazt, amit sortolás közben egy ruházattól elvárunk. A megerősített pántok, a kényelmes melltartó kialakítások mellett ezek a darabok nem csak praktikusak, de szépek is.

answear sport_ChicAndCharm

Éppen ilyen fontos az is, hogy a ruházat jól szellőzzön, elvezesse az izzadtságot, vagy éppen pillanatok alatt megszáradjon. A nadrágoknál a különféle betétek nem csak esztétikai szerepet töltenek be, hanem segítenek a jobb teljesítmény elérésében is.

answear sport_ChicAndCharm

A színeket természetesen stílusunk szerint válasszuk ki, ám ha úgy érezzük, nem szeretnénk tetőtől talpig színes ruhában feszíteni az edzőterembe, akkor csak egy-egy színt válasszunk be a szettünkbe. Meglátjuk ezzel nem csak a hangulatunk lesz vidámabb, de emlékezetesek leszünk a sok monokróm összeállítás között.

answear sport_ChicAndCharm

Csatlakozz az Answear.hu sport felhíváshoz!

Mutasd meg,hogyan hozod magad formába a nyárra! Nem kell mást tenned, mint feltöltened magadról egy képet vagy egy videót sportolás közben az instara vagy a facebookra. Használd a #SportIsTheAnswear hashtaget a poszt szövegében és jelöld meg rajta az Answear.hu-t! A játékban résztvevők között május végéig számos megmozgató ajándékot sorsolnak ki, köztük akár egy éves fitness bérletet is! További részletek: sport.answear.hu

Kapcsolódó bejegyzések