Neked színesen telnek a percek?

2018 május 5.
Neked színesen telnek a percek? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A divat és a trendek az óra tervezőket is megihlették, így akár minden szettünkhöz más és más színű órát választhatunk. A divatórák ezernyi színéből válogattunk, amit a FashionWatch új óramárkája, a H2X inspirált.

Pasztell óra szépségek

A szivárvány szinte minden színében pompázó, modern vonalvezetésű, szilikon órák nyári szettünk ütős darabjai lehetnek. A H2X órák széles választékban, különféle tervezésű és színű számlapokkal kaphatóak, így hangulatunkhoz igazíthatjuk, éppen melyik színű óra lesz az aznapi outfittünk kiegészítője.

Fashiowach_ChicAndCharm

A rózsaszín számtalan árnyalata már jó ideje meghódította a hölgyek szívét. A leghalványabb rózsaszíntől a falmingóig számos árnyalatban gondolkodhatunk. Akár tetőtől talpig, több árnyalatot vagy épp ugyanazt a színt válogathatjuk össze. Ha ez túl sok lenne, válasszunk egy klasszikus színt, fehéret, kéket, vagy khaki zöldet és csupán egyetlen darabunk legyen rózsaszín. Lehet ez akár az óránk is. pink Fashiowach_ChicAndCharm

A zöld különféle árnyalatai – kezdve a dzsungel dús növényzetét idézőtől a méregzöldön át a mohazöldig – a nyár egyik kedvence. A zöld levelek, a dzsungel részletek színes összhatást adnak, de nagyon jól kiegészíthetjük fehérrel, kékkel, sőt, még rózsaszínnel is.

zöld Fashiowach_ChicAndCharm

Aki a klasszikusabb összeállításokat szereti, annak ajánljuk az örök nyári kedvencet, a tengerész stílust. Nem kell hozzá sok, néhány kék és fehér ruhadarab, amit némi pirossal megbolondíthatunk. Ehhez a stílushoz jól illeszkedik az óramárka sportos vonala, amiben találhatunk piros, kék és fehér darabokat is.

blue

Elegáns kiegészítő

A nyári trend azoknak is kedvez, akik az elegánsabb stílust kedvelik. Érdemes maxi szoknyákban, ruhákban gondolkodni, amiknek az anyaga lágy esésű, kellemes viseletet biztosít. A bő szoknya, vagy a bő szárú nadrág szintén nagyon népszerű lesz ezen a nyáron. Elég hozzá egy egyszerű felső és készen is van a trendi nyári outfittünk.

Fashiowach_ChicAndCharm

A Fashionwatch népszerű márkája egy elegánsabb vonalat is létrehozott, amelynek különlegessége a textil egyszínű vagy csíkos óraszíj. A szép kivitelű órák akár elegánsabb, alkalmi összeállításunkhoz is tökéletesen passzolnak. Érdemes variálni az órákat, hiszen más és más hangulatot tükröz egy erőteljesebb vagy egy visszafogottabb szín.

Kapcsolódó bejegyzések