Ebbe menj egy nyári esküvőre!

A nyár utolsó hónapja esküvőktől hangos, lehet, nem is az elsőn veszünk részt vendégként. Sokszor jelent fejtörést, milyen színű, fazonú ruha alkalmas arra, hogy megjelenjünk ezen a szép eseményen. Jöjjön néhány alkalmi ruha tipp és ötlet, több árnyalatra hangolva!

A rózsaszín pasztell árnyalatai

Legfontosabb, hogy sem fehéret, sem feketét nem illik magunkra ölteni, de vigyáznunk kell a pirossal is. Ha a rózsaszín bármely árnyalata a kedvenceink közé tartozik, akkor könnyű dolgunk lesz, hiszen ezek mind csodálatosan mutatnak egy esküvőn. A hossz ilyenkor szabadon választott, lehet maxiruha, vagy kis koktélruha is.

rózsaszin_esküvői ruha

A lila az év kedvence

Az év színének választott viola talán túl harsány lenne egy ilyen jeles alkalomkor, azonban a halványabb árnyalatai mind előkelő és kifinomult benyomást keltenek. Fontos, hogy a jóízlés határain belül maradjunk, vagyis a ruhánk ne legyen túl kihívó, főként ne egy templomi esküvői esetében.

lila_esküvő alkalmi ruha

Az a bájos fakókék

Szerencsére a kéknek is megvan az az árnyalata, a fakókék, amely egyszerre elegáns és tökéletes nyári szín. Akár egyszínű vagy virágos, de akár csipke vagy hímzett mintával is tökéletes választás lesz. Még mindig trendik a teljes csipkeruhák, de a fodrokkal díszítettekkel is sikert arathatunk.

kék_esküvői alkalmi szett

Az Answear.hu multibrand divat webáruházban azonnal megtalálod a tökéletes szetteket és pár nap alatt meg is érkeznek otthonodba.

Kapcsolódó bejegyzések