Hey Darling esküvői kollekció romantikus menyasszonyoknak

2018 december 9.
Hey Darling esküvői kollekció romantikus menyasszonyoknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy csodálatos esküvői ruhával a nagy nap is másmilyen lesz. A Hey Darling 2019-es kollekció finomsága romantikus megjelenést, lágyságot és csodálatos kisugárzást ad minden menyasszonynak

„Pára szállt fel a földről, amely megnedvesítette a kertet – a kertet, amelynek igéző virágai fölé magas, karcsú fák dús levelű ágai hajlottak, bőséges vizű folyói aranyat és drágaköveket mostak a partra.”

Ez a kép ihlette a Hey Darling 2019-es kollekcióját, melynek egyszerű, finom vonalvezetésű ruháit magával ragadó, virágos hímzések és mesébe illő kiegészítők teszik még különlegesebbé.

A lágy, vékony anyagok, a lebbenő tüllök éteri harmóniát alkotnak, és kiemelik a viselőjük természetes szépségét. A ráncolt, áttetsző ujjak, a pöttyös tüll, a kézzel készült hímzések, gyöngyös-flitteres applikációk és a madárkás kitűző mind olyan apró, érzékeny részletek, amelyek kivételessé teszik a kollekció minden darabját.

HeyDarling-31 HeyDarling_Rosa

A szimpla fehér, illetve az arany és barackos színben játszó díszekkel tűzött, kombinálható alsó és felsőrészek mellé a Studio Larinne készített kiegészítőket. A virágos, leveles fejdíszeket babérkoszorúk és antik hercegnők ékei, a színes, légies fülbevalókat a titokzatos mesebeli királylányok inspirálták.

A ruhák és a kiegészítők is személyre szabhatóak – minden darabot méretre készítünk, a kéréseknek megfelelően változtatunk, vagy ahogy eddig is, örömmel tervezünk egyedi ruhát életed egyik legfontosabb napjára.

HeyDarling-25

A tervezők

A HeyDarling menyasszonyi ruha márkát Martinovszky Zsófi, Szabó Lilla és Rajnai Rebeka alapította 2016-ban. A három barátnő még a Metropolitan Egyetem BA divattervező képzésen találkozott, ahol hasonló látásmódjuk miatt már a kezdetektől eldöntötték, hogy együtt alapítanak márkát a későbbiekben. Zsófi és Lilla a METU divattervező, Rebeka pedig a MOME textiltervező mesterképzése után indította útjára a HeyDarling márkát.

HeyDarling-5

Azóta már számtalan menyasszony számára készítettek egyedi megrendelésre ruhákat, majd 2018 őszén debütáltak első, „Garden Of Eden” című kollekciójukkal. A HeyDarling ruhák tervezését, modellezését és elkészítését Lilla és Zsófi végzi, Rebeka a kézi hímzésekért felel. Rebeka 2018 őszén indította el kiegészítő márkáját, a Studio Larinne-t, ahol alkalmi fejdíszeket, fülbevalókat és hímzett képeket tervez.

További információ – heydarlingbridal@gmail.com

HeyDarling-12 HeyDarling-14 HeyDarling-20

Kapcsolódó bejegyzések