Az Eucerin karácsonyi csomagokkal nem tévedhetsz

2023 december 21.
Az Eucerin karácsonyi csomagokkal nem tévedhetsz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ünnepi időszakban ne csak lelkünket és otthonunkat öltöztessük díszbe, bőrünk évszaknak megfelelő ápolásáról se feledkezzünk meg! Az Eucerin összeállításaival teljes pompában készülhetünk az év legmeghittebb ünnepére.

A téli hónapokban kiemelten fontos az évszaknak megfelelő arcápolási rutin kialakítása, mivel a hideg időben bőrünk sokkal hamarabb kiszárad, így sérülékenyebbé is válhat. Ebben az időszakban egyértelműen a bőrünk védelme és táplálása a cél. Ahogy testünket megóvjuk egy-egy plusz réteg ruhával, úgy arcbőrünk is igényli az extra gondoskodást. Érdemes a nyári, könnyed hidratáló krémeket testesebb formulára cserélni, emellett a fényvédelemről ebben az évszakban sem szabad megfeledkezni, hiszen a napsugarak ilyenkor is hatással vannak bőrünk állapotára.

A Hyaluron-Filler termékcsalád klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt arckészítményei minden bőrtípus és korosztály számára ideális megoldást nyújtanak. Hatékony összetevőiknek köszönhetően bizonyítottan többféle öregedésgátló hatást is kifejtenek, láthatóan feltöltik a mély ráncokat és stimulálják a bőr hialuronsav termelését. Különleges formulája nagy- és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, bőrfeszesítő, bőrtömörséget regeneráló és ráncfeltöltő hatással járul hozzá a bőr ideális állapotának fenntartásához.

Az Anti-Pigment termékcsaládot kifejezetten a hiperpigmentáció csökkentésére fejlesztették ki.  A termékekben a kulcs összetevő a thiamidol, amely egy hatékony, szabadalmaztatott formula. A hiperpigmentáció kiváltó okára hat: csökkenti a melanintermelést. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy halványítja a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és a termékek rendszeres használatával folyamatos a javulás.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre SPF15 + Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém

Bőrünkben a hialuronsav mennyisége 25 éves korunktól csökken. Az Eucerin Hyaluron-Fillert kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy szembeszálljon az öregedés első jeleivel: a finom ráncokkal és a redőkkel. Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásával láthatóan feltölti még a legmélyebb ráncokat is.

Eucerin Hyaluron karácsonyi csomag

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre SPF15 + Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift bőrfeszesítő éjszakai arckrém 

Az idő múlásával a bőr veszít rugalmasságából, és az arcbőr megereszkedetté válhat, mivel csökken azoknak a természetes anyagoknak a szintje, amelyek a bőrt feszessé és sima tapintásúvá teszik. A bőr megereszkedése és rugalmasságának csökkenése sokaknak jelent gondot, ezért az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsalád egyszerre hat az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Használatát 40 év körüli hölgyeknek ajánljuk.

Eucerin Hyaluron Filler Elasticity karácsonyi csomag

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém SPF30 + Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém 

Ahogy idősödünk, bőrünk szerkezetében változások mennek végbe. A bőr rugalmassága és tömörsége csökken, az öregségi foltok és a ráncok száma viszont nő. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a mély ráncokat és az öregségi foltokat, emellett fokozza a bőr rugalmasságát és ragyogását. A krémek elsődleges hatóanyagai a már bemutatott hialuronsav, valamint a silymarin, egy erőteljes antioxidáns, melyet a máriatövis terméséből vonnak ki. A thiamidol pedig csökkenti az öregségi foltok megjelenését.

Eucerin Hyaluron Filler Elasticity arany karácsonyi csomag

Eucerin Anti-Pigment nappali arckrém SPF30 + Eucerin Anti-Pigment éjszakai krém 

A napsugárzás, a hormonhatások és az idősödés mind olyan tényezők, melyek hiperpigmentációt idézhetnek elő: a bőrön sötét elszíneződések és öregségi foltok (más néven májfoltok) jelennek meg, melyek egyenetlenné teszik a bőr tónusát. Mindkét termék thiamidolt tartalmaz, amely hatékony és szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hat: csökkenti a melanintermelést. Az éjszakai krém dexpanthenolt is tartalmaz – ez a hatóanyag segíti a bőr regenerációját az éjszaka során. A bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik.

Eucerin Antipigment karácsonyi csomag

Kapcsolódó bejegyzések