Van megoldás a striákra!

2022 november 17.
Van megoldás a striákra! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyon sok nőt érintő probléma a striák kialakulása, és bár legtöbbször azt gondoljuk, nincs mit tenni ellene, valójában számos termék képes a megnyúlt bőr kezelésére. Az Eucerin megoldást kínál erre, mutatom, hogyan!

A Beiersdorf vizsgálatban 30 önkéntes nő vett részt, akik 6-12 hónappal korábban szültek és striae distensae-zal (terhességi csíkokkal) rendelkeztek. Ezek vékony, piros vagy fehér vonalak, melyek a test bizonyos részeinek gyors méretnövekedése következtében jelennek meg. Az Eucerin Bőrápoló olaj naponta kétszeri, hat hónapon át tartó használatának eredményeképp a terhességi csíkok jelentősen csökkentek, a hajszálerekben a vérkeringés jelentősen javult, míg a kezeletlen bőrterületeken a javulás mértéke csekély vagy egyáltalán nem volt észlelhető.

Az Eucerin Bőrápoló olajat kifejezetten az érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki, még terhesség alatt is alkalmazható. E-vitamint és magas minőségű, tiszta növényi olajokat tartalmaz, melyek linolsavban gazdagok. Ez a telítetlen zsírsav erősíti a bőr természetes védelmi funkcióját. Az olaj könnyen szétkenhető a bőrön és gyorsan beszívódik. Ha rendszeresen masszázsolajként alkalmazzák, serkenti a vérkeringést, növeli a bőr rugalmasságát és segít megelőzni a terhességi csíkok megjelenését.

ECN_19879_63178_CaringOil_125ml_Kombi_PS_CMYK-Screen_edited

És ha már a nőknek kifejlesztett, speciális termékekről esik szó, egy másik készítményt is szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ez nem más, mint az Eucerin Intim Protect mosakodógél. 

A bőr az intim területeken különbözik a test többi részétől és specifikus védőfunkcióval rendelkezik. Ezeken a területeken különösen érzékeny a bőr, és ha természetes védelme meggyengül – például a túlzott tisztálkodás miatt – hajlamossá válhat az irritációra, és kellemetlen érzés, sőt fertőzés is kialakulhat. Ezért van szükség bőrnyugtató hatású mosakodószer alkalmazására.

EUC-INT_63095_Intim-Protect_250ml_PS-Screen_edited

A kímélő felületaktív tenzidrendszert tartalmazó Eucerin Intim-Protect mosakodó 4,5-es pH-értékével igazodik a női intim terület sajátosságaihoz. Formulájában megtalálható a bőr saját tejsava, mely segít a természetes hüvelyi mikroflóra fenntartásában és enyhíti az irritációt.

Eucerin pH5 Intim-Protect mosakodógél

  • extra gyengéd formula tejsavval
  • nyugtatja és védi a bőrt
  • csillapítja az irritációt
  • alkáli szappanvegyületektől mentes
  • enyhén illatos

A két terméket most összecsomagolva, kedvezményes áron tudjátok megvásárolni!

eucerin_ajandekcsomag_borapolo_olaj_intim_protect_L_edited

Kapcsolódó bejegyzések