Az érett bőr ápolásának kulcsa: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

2024 április 19.
Az érett bőr ápolásának kulcsa: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Korunk előrehaladtával bőrünk veszít rugalmasságából, melyet számos tényező befolyásolhat. Testünk külső felületét borító bőrrétegünk ápolása éppen ezért körültekintő odafigyelést igényel, különösen, ha bőrünk fiziológiájából adódóan a szokásosnál érzékenyebben reagál a minket érő külső és belső hatásokra.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten érett bőrre fejlesztették ki, és azoknak szánják, akiknek az idősödéssel kapcsolatos fő gondjuk a mély ráncok kialakulása és a bőr rugalmasságának csökkenése. Erre kínál megoldást az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Rose Day SPF 30 nappali arckrém.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30_3

Aktív hatóanyagai, mint a thiamidol, kollagén-elasztin komplex és hialuronsav együttesen fokozzák a bőr regenerációs folyamatait, így segítve az arc egészséges tündöklésének visszanyerését. Míg a thiamidol a sötét foltokkal harcol és megakadályozza azok újbóli kialakulását, addig az arctiin és kreatin (kollagén-elasztin komplex) kombinációja a kollagéntermelésért, a hialuronsav pedig a hidratálásért felelősek. SPF 30-as fényvédő faktorának köszönhetően védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak káros hatásaival szemben, így bőrünk egész nap ápolt és védett marad. Új, intenzíven tápláló rózsaszín formulájával egészséges üde ragyogást varázsol arcunkra, ezáltal pedig azonnal frissebbnek és élettel telibbnek hat.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30

Az Eucerin a fenntarthatósági elveket szem előtt tartva az eco-fill kapszularendszer részeként alkotta meg a terméket. A benne lévő tartály újrahasznosítható, az üvegtégely pedig újratölthető.

De ne csak az arcunkat, testünk minden bőrfelületét érdemes ápoló krémekkel kényeztetni, melyre az idő előrehaladtával egyre nagyobb szükségünk lehet. Ebben segíthet az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló, melynek három kulcsfontosságú hatóanyaga hármas hatást fejt ki: a bőr egyenletes megjelenésűvé, feszesebbé és fiatalosabbá válik, tapintása pedig érezhetően simább és rugalmasabb lesz. A thiamidol láthatóan csökkenti az pigmentfoltok megjelenését és egyenletes árnyalatúvá, fiatalossá teszi a bőrt. Az arctiin felgyorsítja a kollagén megújulását, és ezáltal segít fokozni a rugalmasságot, a hialuronsav pedig intenzíven hidratál és bársonyos tapintást eredményez.

Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló

Az Eucerin orvosszakértője elmondta, hogy mint minden bőrállapot estében, a megelőzés a kulcs: „A nap elleni védelem a legfontosabb lépés, amelyet megtehet az öregségi foltok kialakulásának megakadályozása érdekében. Noha a megelőzés a legjobb megoldás, de ha már kialakultak az öregségi foltok, akkor a fent említett hatóanyagokkal látványos eredményeket lehet elérni a halványítás és rugalmasság szintjén.”

Kapcsolódó bejegyzések