Egymásra találtunk: én és az új Esthederm krémem. És a bőröm boldog.

2020 november 26.
Egymásra találtunk: én és az új Esthederm krémem. És a bőröm boldog. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ismered a francia kozmetikai márkát, az Institut Esthedermet? Próbáltál már spa rituálét tartani otthon? Eddig én sem, de rájöttem, ennél klasszabb dolgot nem is tehetnék a bőrömmel. Kedvenc krémem, egy kellemes, kikapcsolódós este, és máris új dimenziókba kerül a bőrápolás fogalma.

Korábban már jelent meg a Chic&Charm oldalain egy részletes anyag a francia Institut Esthederm márkáról, amiről itt olvashattok bővebben. Fontos kiemelnem, hogy ez a luxus kozmetikai márka az 1970-es évek végén tette le az alapjait, és mára nemzetközi hírnévre tett szert kimagasló kozmetikai termékeinek köszönhetően.

Filozófiájuk alapjait olyan fontos hívószavak képezik, mint a fiatalság megőrzése, innovatív kozmetikai megoldások, bőrstimuláció, a napfény elleni védelem vagy épp a celluláris víz, mely optimalizálja a sejtek anyagcseréjét és a bőrápolás hatékonyságát.

rpt

Fontos feladatának tekinti, hogy termékei lassítsák a biológiai öregedést. Ennek érdekében hatóanyagai fenntartják a fiatal sejtek energiahatékonyságát, és küzdenek az oxidációs stressz ellen. A krémek és szérumok fokozzák a kollagén- és az elasztin termelést, szabályozzák és gátolják a bőr minőségének romlását.

A bőr tudja, mikor van jó dolga

Talán meglepően hangzik ez a kijelentés, azonban valóban így érzek azóta, amióta az Esthederm két új termékét rutinszerűen használom. A Lift & Repair termékcsalád két termékével ismerkedem lassan egy hónapja, és őszintén mondom, a termékek tökéletesek a bőröm számára. Reggelente a Lift & Repair Absolute bőrfeszesítő szérumot és az Absolut Soothing krémet alkalmazom a mindennapi bőrápolás részeként.

IMG_1931_edited_edited

Mit várok egy krémtől?

Elsődlegesen azt, hogy a bőröm a használatot követően „jól lakott” legyen. Élvezze minden cseppjét annak a szérumnak és krémnek, amit felviszek rá. Érezzem, hogy minden grammja hasznosul, hogy az utolsó részecske, minden hatóanyaga a bőröm része lesz. Az Esthederm esetében már az első pillanat a teljes boldogság volt. A szérum pillanatok alatt felszívódott, a krémet úgy falta a bőröm, mintha kiéheztettem volna.

Fontos az is, hogy egy kozmetikai termék ne hagyjon ragacsos érzetet, hogy hamar felszívódjon és ne kelljen hosszú perceket várnom a sminkelés előtt. Persze az sem lényegtelen szempont, hogy valóban legyen hatása a termékeknek. Hogy a bőröm ne csak tonizált és telt legyen, hanem a kisebb ráncok láthatóan csökkenjenek. Ebben a vonatkozásban is csak jó tapasztalatokról tudok beszélni. Őszintén mondom, ha egy termékkel nem vagyok elégedett, akkor nem használom tovább. Az Esthederm ma az elsőszámú kedvencem.

IMG_20201021_151557_edited

Mit tudnak a termékek?

Az Institut Esthederm Lift & Repair Absolute bőrfeszesítő szérum önmagában is nagyon hatékony. A napi használat során nem csak tonizálja a bőrt, de feszesebbé teszi a vonalakat és újra definiálja az arckontúrt. Biológiailag hozza helyre a felhámot a bőr felszínének megemelése érdekében. Folyékony, átlátszó textúrája elősegíti az aktív hatóanyagok gyors felszívódását, így a hatás gyorsan és szemmel láthatóan megvalósul.

IMG_20201109_144417_edited

Az Institut Esthederm Lift & Repair Absolute Shooting Cream az enyhén megereszkedett bőr jó barátja. A Soft Focus technológiájának köszönhetően átstrukturálja, regenerálja és feszesíti a bőrt. Az arc volumene és körvonala napról napra tökélesedik, a bőr belülről kapja a fényét, így a bőrhibák, a ráncok és a finom barázdák elhalványulnak.

IMG_20201109_144553_edited

Mit adnak nekem az Institut Esthederm termékek?

Mindenekelőtt az arcápolás élményét. Azokat a kedves pillanatokat, amikor a tükröm előtt állok, és tudom, ez a néhány perc csak rólam és a bőrömről szól. Nem véletlen, hogy a szépségápolást sokszor rituáléként szokták aposztrofálni. Ebben nem csak jó minőségű termékek tartoznak bele, hanem az a nyugodt környezet, amit például egy kozmetikai kezelés során élünk meg. De miért ne lehetne az arcápolásom is egyfajta rituálé, és a fürdőszobám az én saját spa-m? Már csak egy kellemes zene, egy jó film vagy egy érdekes könyv, és néhány finom falat kell a teljes kikapcsolódáshoz. És a bőröm közben újjászületik. Ez az én Esthederm spa rituálém.

További informáőció: Institut Esthederm® – A bőröd a mi specialitásunk!

Kapcsolódó bejegyzések