Újulj meg az Image Skincare újdonságaival

2022 április 29.
Újulj meg az Image Skincare újdonságaival bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Image Skincare tavaszi újdonságai között olyan orvos által kifejlesztett szépészeti termékek találhatóak, melyek a bőröregedés jelei ellen veszik fel a harcot, vagy épp a bőrporblémák ellen dolgoznak. Mindezek hatékonyságát az Image Skincare klinikailag igazolt ereményei támasztják alá. Lássuk az újdonságokat!

A SZUPERHŐS SZÉRUM – IMAGE MD® restoring power-C serum

A C-vitamin napjaink kedvenc nagyhatásfokú hatóanyaga, mely képes halványítani a pigmentációt, kezeli az idősödés jeleit, a ráncokat és feszesít. Az Image Skincare IMAGE MD® restoring power-C serum 20% tetrahexildecil-aszkorbát (C-vitamin) tartalommal rendelkezik, mely klinikailag igazoltan javítja a pigmentációt és a ráncokat. Nem más ez, mint egy kifinomult szérum, mely szuperstabil és szupererős. Szuper-antioxidánsokat, ferulinsavat és a gyömbérből származó acetil-zingeront is tartalmaz, melyek szintézise véd a környezeti ártalmak ellen. Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy optimalizált hialuronsav komplex is található benne, ami hidratálja a bőrt.

IMAGE-MD-RESTORING-POWER-C-SERUM

TÖBBSZÖRÖS HATÁSÚ TISZTÍTÓ KRÉM – CLEAR CELL clarifying repair crème

A szép bőr záloga a megfelelő bőrtisztítás, ami a problémás bőr esetében ez még nagyobb figyelmet kap. Az Image Skincare egy olyan tisztító krémet fejlesztett ki, mely természetes eredetű bakuchiolt tartalmaz, ezzel segítve a bőrkép szebb és fiatalosabb megjelenését. A retinolhoz hasonló hatásokat biztosít, gyengédebb, növényi eredetű formában, segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr elszíneződését és egyenetlenségét. Ugyanakkor találunk benne szalicilsavat is, ami segít eltávolítani a felesleges faggyút, tisztítja a pórusokat és csökkenti a pattanások megjelenését a felületi hámlasztás által.

CLEAR-CELL-CLARIFYING-REPAIR-CREME

AZ AKNE HELYI KEZELÉSE – CLEAR CELL clarifying salicylic blemish gel

Ez a gél egyszerre szalicilsavas pattanáskezelő és bőrnyugtató is, amely a meglévő pattanásokat célozza meg, miközben megakadályozza a jövőbeni pattanások, mitesszerek és fehér komedók kialakulását. Behatol a pórusokba, és megszabadítja a bőrt a legtöbb aknés pattanástól, tisztítja a bőrt, csökkenti az aknés pattanások súlyosságát és segít megelőzni az új pattanások kialakulását.

CLEAR-CELL-CLARIFYING-SALICYLIC-BLEMISH-GEL

AZ ULTRA-HÁMLASZTÓ – AGELESS total microderm exfoliator

A mikrodermabráziós kezelések által ihletett 3 az 1-ben mega hámlasztó segít kiegyenlíteni a bőr tónusát és textúráját, hogy a friss és ragyogó bőr a felszínre kerüljön. A megtisztított bőrre felvitt hámlasztó az enzimatikus, fizikai és kémiai hámlasztók kombinálásával finomítja és újítja meg a fakó, egyenetlen bőrt. Már egyperces használat elegendő ahhoz, hogy a szemcsés, gél alapú textúra gyümölcsenzimekkel, hidroxisavakkal, rózsakvarc mikrokristályokkal és bambuszporral elérje a hatását, és a bőr felső rétegét finoman eltávolítva egy sima bőrfelszínt hozzon létre.

AGELESS-TOTAL-MICRODERM-EXFOLIATOR

Kapcsolódó bejegyzések