Tudtad, hogy az egészség titka a színekben rejlik?

Szervezetünk optimális működését létfontosságú növényi tápanyagokkal, napi 5 adag piros, zöld, fehér, sárga és lila gyümölcs és zöldség fogyasztásával segíthetjük. De legyünk őszinték: kinek van ideje a felgyorsult mindennapokban ezzel is foglalkozni?

Ez a kérdés merült fel azon a sajtótájékoztatón, ahol a NUTRILITE™ továbbfejlesztett, minden napi vitaminját, a DOUBLE X-t mutatták be. Azt már tudjuk, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend kulcsfontosságú,úgy érezhetjük, egészségesen táplálkozunk akkor, amikor ettünk egy salátát és néhány almát. Azonban a mindennapokban nem jut idő arra, hogy étkezésünkkel úgy foglalkozzunk, mint egy holisztikus, szervezetünk minden igényét kielégítő tevékenységgel.

Kinek ismerős az ebédre gyorsan elfogyasztott szendvics, az étkezések kihagyása, a hétvégére „jó lesz egy pizza” és hasonló életszituációk együttese? Sajnos szervezetünktől sokszor megvonjuk azokat a létfontosságú tápanyagokat és vitaminokat, melyek az egészséges mindennapokhoz szükségesek. Az emberi szervezet pedig folyamatosan egyensúlyra törekszik, hogy optimálisan működhessen. A kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás létfontosságú az egyensúly fenntartásához, fizikai és szellemi egészségünk megőrzéséhez.

Nutrilite Double x

Naponta ötször minden színből!

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint naponta minimum 5 adag gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztanunk, ám világszerte 4-ből 3 felnőtt étrendje nem tartalmazza ezt a mennyiséget. Sőt, emellett arra is fontos lenne odafigyelnünk, hogy a napi mennyiségben az összes fontos színcsoport: a zöld, a fehér, sárga, piros és lila is szerepeljen. A növényekben ugyanis nemcsak vitaminok és ásványi anyagok, hanem fitotápanyagok is találhatók, amelyek a zöldségek, gyümölcsök élénk színét adják és az egészségünkre is jótékony hatással vannak. Ha csak egy bizonyos színkategóriájú gyümölcsöt vagy zöldséget fogyasztunk, akkor létfontosságú tápanyagoktól fosztjuk meg magunkat.

Jó hír, hogy a NUTRILITE-ra most is számíthatunk: a megújult DOUBLE-X™ tablettákkal teljeskörűen pótolhatjuk a mindennapi étrendből hiányzó vitaminokat, tápanyagokat, ezzel segítenek elérni azt az egyensúlyt, amire szervezetünknek szüksége van ahhoz, hogy egészségesen működjön. Az új DOUBLE X kiegészítő vitamin- és tápanyag utánpótlást nyújt akkor is, amikor szervezetünket nagyobb terhelés éri, például a felgyorsult életmódból eredő, stresszes időszakokban.

Egy ikonikus termék felfrissítve

A DOUBLE X a világ vezető multivitaminja ásványi anyagokkal és fitotápanyagokkal, mely mind az öt fitotápanyag színcsoportot tartalmazza. A népszerű termék 1948-ban került forgalomba. A megújult formula 12 létfontosságú vitamin, 10 ásványi anyag és 22 növény kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza, ezáltal a fitotápanyagok széles és értékes választékát biztosítja a szervezet számára, amelyek szinkronban vannak az ajánlott napi tápanyagbevitellel.

Nutrilite Double x

A termék továbbá egyedülálló PhytoBlend™ keverékkel dúsított – ez az exkluzív komplex olyan gyümölcsökből, zöldségekből és gyógynövényekből készült, amelyeket nem könnyű a hétköznapi étrenddel bevinni. Változatos étrendet biztosít a növényi összetevők révén, ugyanis mind az 5 színcsoport növényeit tartalmazza. Valamennyi gyógynövény termesztése és betakarítása a fenntartható Nutrilite™- vagy NutriCert™-farmokon történik. A Nutrilite 1934 óta a teljes folyamatot ellenőrzi a vetőmagtól az étrend-kiegészítőig, így biztosítva, hogy csak csúcsminőségű összetevők kerüljenek a Nutrilite termékekbe.

A mesterséges színezékek és adalékanyagok nélkül készült étrend-kiegészítő mellé praktikus adagoló is jár, amely kényelmesen elfér a legtöbb táskában. A tabletták kisebb méretűek és magasabb koncentrációban tartalmazzák a fitotápanyagokat mint korábbi kiadásaik, ugyanakkor kíméletesek a gyomorhoz. A napi kétszer három tablettát ajánlott reggel és este bevenni: a reggeli adag segít abban, hogy a napot dinamikusan és lendületesen vigyük végig, míg az esti porció az éjszakai regeneráció során lesz hasznunkra. Ajánlott fogyasztói ár: 20.200 Ft (31 napos adag)