Az erő legyen veled! A Galaxis harca most a vitaminokért folyik

2020 november 17.
Az erő legyen veled! A Galaxis harca most a vitaminokért folyik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megérkeztek a Star Wars™ gumivitaminok, nem lesz gyerek, aki nemet tudna mondani ezeknek a gyümölcsös vitaminbombáknak!

A Jakku bolygón óriási harc alakul ki. Nem csak BB-8 van óriási veszélyben, Unkar Plutt piacán a begyűjtött alkatrészek közé két különös óriás BB-8 és R2-D2 keveredett. Teedo Kofferállata hátára pattant és éppen ellopni igekszik az erőt adó málna ízű Boba Fett gumivitaminokat. Ám nincsen könnyű dolga. A gumivitaminok óriási értéket képviselnek a piacon, mindenki hozzá szeretne jutni az erő forrásához. Vajon ki lesz a győztes?

IMG_20201109_142527_edited

Sosem volt még ilyen könnyű meggyőzni a gyerekeket arról, hogy rágcsáljanak el egy vitamint. A Star Wars™ gumivitaminoknak köszönhetően pedig akár ilyen játékos formában is hozzájuthat csemeténk a napi vitaminadagjához.

IMG_20201109_094704_edited

Persze a játékos formán kívül számos egyéb előnye is van a BB-8 és R2-D2 formában érkező vitaminoknak. Magas vitamin és ásványianyag tartalmuknak (C-vitamin, Niacin, E-Vitamin, B6-vitamin, A-Vitamin, Folsav, D-vitamin, B12-vitamin, Cink, Szelén) hála a gyerekek napi vitaminszükségletét már 1 db gumivitamin is fedezi. A vitaminokat táplálkozási szakértők bevonásával alakították ki a gyerekek egészséges fejlődésének minden életszakaszához igazítva.

IMG_20201109_120659_edited

BB-8 kiszerelésében mangó ízű Chewbacca, narancs ízű C-3PO, és citrom-lime ízű Yoda található, míg R2-D2 dobozában feketeribizlis Darth Vader, epres Stormtrooper és málna ízű Boba Fett található. Mindkét doboz 33-33 darab Star Wars™ gumivitamint tartalmaz, így egy egész hónapra való adag rejlik bennük. A gumivitaminok cukorral és édesítőszerrel készültek.

IMG_20201109_115638_edited

A doboz a Star Wars™ megjelenésen túl is izgalmas! Újraghasznosítható: a kupak tetején egy nyílás található, így, ha kiürült a flakon, akkor perselyként folytathatja kalandjait új barátjainál. Ezzel nem csak a környezetvédelem és az újrahasznosítás fontosságára taníthatjuk meg gyermekünket, de a takarékoskodás első lépéseiben is a segítségére lehetünk.

A Star Wars™ gumivitaminok a Best Pharma forgalmazásában, továbbá a gyógyszertárokban is kapható. A Best Pharma Kft. várja a kiskereskedelmi forgalmazáshoz a leendő partnerek jelentkezését.

A cikk elkészítéséhez támogatást a Best Pharma Kft. biztosított.

Kapcsolódó bejegyzések