A platina ereje a szépségápolásban

A La Prairie Platinum Rare Cellular Life-Lotion egy olyan páratlan készítmény, mely az élet forrásából született és új korszakot nyit a bőr életében. Megalkotóit a platina ereje és örökkévaló szépsége inspirálta, vele kezdődik el a bőrfiatalítás csúcsa.

A Napkirály kedvenc féme

XVI. Lajos, francia király vezette be a kifinomult színnel finoman ragyogó platinát. Ez volt az egyetlen fém, amelyet Versaillesban, az udvarház asztalainak és pipereasztalainak dekorálására használtak. Azóta a pompás és előkelő platina az exkluzivitás alapvető jelképe. Emiatt az exkluzivitás és ritkaság miatt választották a tökéletesség csúcsának szimbólumává, az ízlés, a méltóság és az elegancia kifejező eszközévé.

PLAT-LOTION-TEXTURE2

A La Prairie kutatói felfedezték, hogy a platina szépsége túlmutat tetszetős megjelenésén. A bőrfiatalító peptidek erőteljes katalizátoraként minden egyes Platinum Rare készítmény alap összetevőjévé tették, hogy mint a csiszolatlan drágakő átalakuljon a tapasztalt mesterember kezei között csúcskategóriás bőrfiatalító készítménnyé.

A bőrfiatalítás belülről kezdődik

A Platinum Rare csúcsszintű bőrfiatalításának első lépése a La Prairie svájci laboratóriumából származó legújabb innováció,  a Platinum Rare Cellular Life-Lotion, mely a platina örökkévalóságát hordozza.

A Platinum Rare Cellular Life-Lotion egy tökéletes, könnyű, lotion állagú esszencia, amely a bőr fiatalos kinézetét szavatolja azáltal, hogy támogatja a sejtszintű méregtelenítési folyamatokat és előkészíti a bőrt az utána következő bőrfiatalító arcápolók befogadására. Használatának eredményeként az arcbőr megszabadul a méreganyagoktól, megújul és működése helyreáll.

Platinum Rare Cellular Life-Lotion2

A bőr öregedési folyamata a halmozódó károsodások és a fokozatos funkcióromlások következménye. A bőrfiatalítás azt jelenti, hogy egyrészről megszüntetjük a bőrt ért károsodásokat és megelőzzük az újabb károk kialakulását, másrészről pedig helyreállítjuk az optimális bőrfunkciókat.

A bőrfiatalítás három szintje

A bőrfiatalítás nagyban függ az optimális sejtműködéstől, a sejtek energiatermelésétől, és attól, hogy a sejtek mennyire képesek megvédeni magukat a külső és belső irritáló tényezőktől. A Platinum Rare Cellular Life-Lotion ezen a három szinten fejti ki hatását.

Első lépésben támogatja a bőr sejtjeinek azon képességét, hogy eltávolítsák és újrahasznosítsák a károsodott fehérjéket, ezáltal biztosítja a megfelelő sejtműködési folyamatokat.

Platinum Rare Cellular Life-Lotion

Második lépésben segíti a károsodott mitochondriumok újra felhasználását, így gondoskodik a sejtek megfelelő energiaszintjéről. Végül segít a bőrnek megvédeni magát a külső és belső stressz negatív hatásaitól azáltal, hogy támogatja a bőr saját méregtelenítő- és antioxidáns enzim hálózatát.

A forradalmi Platinum Peptiddel és a bőr méregtelenítő folyamatait támogató, hatékony összetevőkkel gazdagított Platinum Rare Cellular Life-Lotion a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexével is kiegészül, mely tápanyagokkal és fiatalító elemekkel látja el a bőrt. Ennek eredményeképpen a finom vonalak és ráncok kisimulnak, a bőr rugalmasabbá válik, felszíne egységes és sima lesz.

Kapcsolódó bejegyzések