Teszteltük a Foreo Luna 3 Men készülékét

2020 október 29.
Teszteltük a Foreo Luna 3 Men készülékét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Különleges helyzetben találtuk magunkat az elmúlt időszakban. Sokkal több időnk jutott az otthoni szépségápolási szokások bevezetésére, kialakítására. Ez nem csak az én szokásaimat, de a fiamét is nagyban megváltoztatta. Mert életünk része lett egy Foreo Luna 3 Men arctisztító készülék.

Bálint, aki a 20-as évei elejét tapossa, igényes a bőrápolás területén, szívesen használ arcápoló termékeket, többnyire kifejezetten neki vásárolt krémeket. Még nem alakult ki nála a napi szintű rutin, van, hogy teljesen elfeledkezik a bőrápolásról, aminek sajnos következményei is vannak: újra felborul a bőr pH-ja, pattanások jelennek meg az arcán.

IMG_20200920_154617

Szerettem volna egy kicsit egyszerűbbé tenni számára a bőrápolást, így amikor megjelent a Foreo Luna 3 Men készülék, úgy éreztem, ez a termék igazán neki való. Kivételesen szép megjelenése minden férfi fürdőszoba polcán jól mutat, a matt fekete külső és az ergonomikus kialakítás esztétikussá és könnyen kezelhetővé teszi.

IMG_20200922_083125

A férfiaknak szánt készülék ultra-higiénikus szilikon sörtéi és T-Sonic™ pulzálásai segítenek eltávolítani a szennyeződések, faggyú, elhalt hámsejtek 99,5%-át, csökkentve ezzel az olyan bőrproblémákat, mint a pattanások, benőtt szőrszálak és borotválkozás utáni bőrirritáció. Nem mellesleg, használatával kétszeresére növelhető a borotvapengék élettartama! Tudtam én, hogy ez kiváló meglepetés lesz a fiamnak!

IMG_20200922_083422

Bálint vérbeli kütyü-rajongó, így az első pillanattól baráti viszonyt ápolt a készülékkel, kiváltképp, amikor kiderült, hogy applikációval tehető személyreszabottá a használata. Az applikáción nem csak a használata állítható be, de segítségünkre van akkor is, ha nem találjuk éppen a készüléket. A telefonról elindítva rezgéssel jelzi, merre keressük, így akár az edzés cucc aljáról is hangot ad tulajdonosa számára.

IMG_20200920_153723

Mivel naponta edz, így nem csak itthon veszi nagy hasznát a Foreo Luna 3 Men-nek, hanem az edzések után is, hiszen köztudott, hogy mennyire fontos az alapos test és arcápolás egy kiadós edzést követően. A Foreo Luna 3 Men segít eltávolítani a szennyeződéseket, a faggyú és az elhalt hámsejteket. Egyedülálló szónikus technológiájának köszönhetően a hagyományos, manuális arctisztításnál hatszor hatékonyabban tisztítja meg az arcbőrt. Ugyanakkor nem csak az arc tisztítására kiváló, hanem a hát, a váll problémás felületeit is könnyű vele kezelni – akár zuhanyozás közben is.

IMG_20200920_153703

Azt gondolom, egy nagyon klassz készülék lett Bálint életének a része, de zárásként jöjjön néhány gondolat tőle: „Sokáig nehézséget okozott, miként érjem el, hogy a problémás bőrömre megfelelő kezelést találjak. Szerencsére a Foreo Luna 3 Men már a tisztálkodás első lépésénél olyan segítséget ad, amit követően gyerekjáték a szép bőr elérése. Sokkal kevesebb gondom van a bőrömmel, kevesebb lett a pattanásom, és az arcom sem olyan száraz, mint korábban volt. Azt gondoltam, nehéz lesz rutinszerűen használni, azonban annyira kézenfekvő a kezelése, hogy ma már nehezen mondanék le róla.”

Kapcsolódó bejegyzések