Van jobb, mint a hialuronsav injekció! Ismerd meg a fájdalommentes megoldást!

2017 december 16.
Van jobb, mint a hialuronsav injekció! Ismerd meg a fájdalommentes megoldást! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Félsz a fájdalomtól? Elriaszt az injekciós tű látványa? Tartós hatásra vágy? A fiatalos bőr többé nem álom, hiszen a DIADERMINE hialuronsavat tartalmazó széruma és krémjei hatékonyan veszik fel a harcot az öregedés jeleivel.

Tudtad,

hogy a hialuron szervezetünkben szinte mindenhol megtalálható? A testet behálózó szövetekben van jelen, és azért felel, hogy a bőr nedvességmegtartó képessége jól működjön. Mivel fiatalkorban a bőr feszes, rugalmas, puha érintésű, továbbá nagymennyiségű hialuronsavat tartalmaz, ezért az arcbőr fiatalosnak, üdének hat. A kor előrehaladtával megváltozik a bőr állapota. Ennek oka, hogy kevesebb hialuron termelődik, amit tovább rontanak a külső hatások, így a stressz, a szélsőséges időjárás, a szabadgyökök, a nem megfelelő táplálkozás, vagy a dehidratáció. Megjelennek az első ráncok, szárazabbá és sérülékenyebbé válik a bőr.

Diadermine_ChicAnd Charm

Miért a kedvencünk a hialuronsav?

Különleges tulajdonságai tagadhatatlanok! Mivel képes saját súlyának ezerszeresét vízben megkötni, ezért utánozhatatlanul fokozza a bőr nedvességmegtartó képességét. Emellett a bőr védőrétegét is erősíti, így egészséges, szép bőrfelszínt eredményez. Feltölti a kialakult mimikai ráncokat, szarkalábakat, barázdákat. A volumennövelő hatáson túl feszesebbé és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

Hogyan tud a hialuron maradéktalanul felszívódni?

Mivel a hialuronsav óriásmolekula, vagyis 3000 nm az átmérője, ezért nem fér át a bőrsejtek közötti keskeny, csupán 15-50 nm nagyságú helyeken. Éppen ezért alkalmazták injekció formájában, hiszen így valóban képes feltölteni a ráncokat. Csökkentett molekulanagyság esetében azonban a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatható, így akár a hialuronsavat tartalmazó krém vagy szérum is szép eredményeket érhet el. Tehát olyan arckrémet kell keresnünk, amiben mikroinjektált hialuron van.

Ezzel a kihívással találtam szemben magam. A feladat nem könnyű, mert nem sok termék tudja ezt, ráadásul még viszonylag elérhető áron. Így bukkantam rá a DIADERMINE Lift+ Super Filler termékekre. A termékcsalád különlegessége abban rejlik, hogy mikroinjektált hialuron molekulákat tartalmaz, továbbá 5% hialuronsav aktivátort, melynek köszönhetően hatékony és gyors eredmény érhető el.

DIADERMINE_ChicAndCharm

Kipróbáltam!

Hogy milyenek a DIADERMINE Lift+ Super Filler termékek? Akár azt is mondhatnám, hogy olyanok, mint egy filter a telefonunkon! A szérumból nagyon keveset kellett csak felvinnem a bőrömre, nagyon gyorsan felszívódott és azonnal kellemes hatást keltett. A bőröm csak úgy itta, hatására kellemesen hidratáltnak, feszesnek éreztem. A szérum után a nappali krémet próbáltam ki, ami egy tápláló, zsírosabb állagú krém, azonban nem nehezíti el a bőrt. Az éjszakai krém pedig bőségesen táplál, nagyon kellemes érzetet hagy maga után. A szérum és a krém együttes hatása egymást erősítve dolgozik, így ezeket együtt érdemes alkalmazni. és tényleg olyan, mint egy filter, csak azzal a különbséggel, hogy amíg a telefonodon erre mindenki rájön, addig a valóságban csak találgatni tudnak majd, vajon mi okozta a bőrödön a változást! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ismerd meg a DIADERMINE márka további termékeit is!

Diadermine Essentials termékek megfelelő gondoskodást nyújtanak a 20+ korúak számára. Essentials Care termékcsalád készítményei hidratáló védelmet biztosítanak minden bőrtípus számára. A termékek között találunk arcápoló krémet, arclemosó tejet és arctisztító kendőt.

DIADERMINE Essential Care_ChicAndCharm

Diadermine  Lift+ termékek a 35+ korosztály speciális problémáira ad választ. Így például bőrfeszesítő és ránctalanító hatást érhetünk el a krémekkel. Érdemes kipróbálni a hidratáló arckrémet, vagy az ultrafeszesítő, ránctalanító arckrém kapszulákat.

DIADERMINE_ChicAndCharm

Diadermine  Super Filler termékek 35+ korosztály számára ajánlott. Anti-age arcápoló, amely olyan hatásos, mint egy hialuronsav injekció! A hyaluronsav (HA) behatol a bőrbe, azonnal feltölti a ráncokat és pótolja annak nedvességtartalmát. 2 típusú hialuronsavat tartalmaz:A mikro-injektált hialuron molekulák behatolnak a bőrbe, mint egy injekció és feltöltik a ráncokat belülről. 5 % Hialuronsav aktivátor segíti a hialuronsav bőrfelszínre jutását a hosszantartóan simább bőrfelület érdekében.

Hatását számos fogyasztói teszt bizonyítja: 16 klinikai teszt, 6 év kutatás, 477 fogyasztói teszt. A Super Filler Szérum, Nappali krém és éjszakai krém együttes hatása kiemelkedő eredményt ér el az érett bőrön.

DIADERMINE 3D_ChicAndCharm

Diadermine 3D Ránctalanító Hialuron-Aktivátorral pedig az idősebb 45+ korosztály érett bőrére ajánlott nappali és éjszakai krém. A bőr akár már 7 nap elteltével is fiatalosabbnak tűnhet. WRINKLE EXPERT 3D ránctalanító nappali krém hialuronsavval látja el a bőrt, ezáltal elősegítve a nedvesség megkötését a bőrben. A ráncok és finom vonalak 3 dimenzió mentén csökkennek: kisebb ráncmélység, csökkenő ránchossz, simább bőrfelület.

JÁTSSZ a Diadermine csomagokért! Ha szeretnéd magadat és bőrödet is topformába hozni az ünnepek előtt, nem kell mást tenned, mint játszanod a DIADERMINE játékában, amelyben 3 ajándékcsomagot sorsolunk ki. 

Kapcsolódó bejegyzések