Színes álmok, színes táskák

2019 június 23.
Színes álmok, színes táskák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Néhány évvel ezelőtt már írtam a Levary táskákról, akkor a márka tervezőjével, Hegymegi Gabival a táskák születéséről is sokat beszélgettünk. A márka idén ünnepli ötödik születésnapját, és mint megtudtam, a márka töretlen sikerrel hódítja meg a táskarajongók szívét.

Gabit már 15 évesen szoros kapcsolat fűzte az alkotáshoz, kezdetben ékszereket, ruhákat készített, majd jöttek a táskák. A Levary táskák könnyen felismerhetőek, hiszen karakteres formájuk, változatos színeik egyedivé teszik őket. Ahogy Gabi mondja, a sikerhez rengeteg tanulásra volt szükség, amely nem csak a táskák kialakítására korlátozódott, de meg kellett ismerni a piacot, a vásárlók igényeit is.

Levery táskák

Levary táskák

A fazonok tervezésénél továbbra is alapvető szempont a variálhatóság és a minőség. Erre mindig nagyon figyel a tervező, mint ahogy arra is, hogy a táskák hazánkban, egyedileg készüljenek. Az utóbbi években kialakultak a kedvenc fazonok, melyek több méretben és színben is elérhetők a márka palettájában.

2E3DE083-B592-4A3F-86D4-6146FFCA6D01

A Levary táskák praktikusak is, szinte minden alkalomra viselhetőek, legyen az egy laza városnézés, munkábajárás, játszóterezés a gyerekekkel, fesztiválozás vagy kulturális esemény. Helyet kaptak a kerekebb formák is egy variálható táska formájában, melyet lehet oldaltáskaként, kézitáskaként és hátitáskaként is használni a variálható pántok segítségével.

Levary kistáskák

A palettában megjelentek a kiegészítők is, így az övtáskák és a pénztárcák is. A márka fiatal tervezőket is bevon, így a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola bőr-(divat-) szakos diákjai is részt vesznek egyes tervezési, készítési és fotózási folyamatokban. Természetesen mód van az egyedi igények kielégítésére is, sok táska készül egyedi megrendelés alapján.

Levary Bag Levary Bag

Az alapkínálat a webshopban érhető el: www.levarybag.com

Kapcsolódó bejegyzések