Saját Nespresso kollekciója lett CHIARA FERRAGNI-nak!

2021 május 25.
Saját Nespresso kollekciója lett CHIARA FERRAGNI-nak! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Chiara Ferragni neve nem cseng ismeretlenül a social média platformokon, de az üzleti berkekben is ismert az olasz vállakozó neve. A Nespresso az olasz digitális vállalkozóval közösen egy igazán izgalmas, Chiarára jellemzően merész színekben dobta piacra várhatóan a nyár legizgalmasabb kollekcióját.

A Nespresso x Chiara Ferragni együttműködés egy sor izgalmas újdonságot hoz, a Limited Edition kollekció bevezetésétől kezdve az exkluzív eseményeken át a nyári ihletésű kávéreceptekig, izgalmas bepillantást engedve a kulisszák mögé. Azok a kávérajongók, akik örömmel követik nyomon Chiara Ferragnit nyári Nespresso-kalandjai során, a közösségi oldalakon láthatják a további részleteket.

1 Nespresso x Chiara Ferragni kollekció HR_edited

A Nespresso-val való együttműködésről így mesélt Chiara Ferragni: „Olasz lévén nagyon szeretem a kávét, és régóta nagy rajongója vagyok a Nespresso-nak. A Nespresso praktikus, ötletes szemlélettel közelíti meg a legkiválóbb minőségű kávé elkészítését, amivel tökéletesen megtestesíti napjaink modern életstílusát. Ezért is volt számomra olyan izgalmas feladat kidolgozni ezt a kollekciót, amely tele van vidámsággal és látványos design megoldásokkal. Amikor először találkoztam a márkával, megismertem a sok fenntarthatósági és újrahasznosítási kezdeményezésüket, amelyekben nagyon szeretnék részt vállalni, és minél hamarabb személyesen is hozzájárulni a munkájukhoz.”

3 Nespresso x Chiara Ferragni egyuttmukodes Key visual HR_edited

És mire számíthatunk a kollekcióban?

A Nespresso legújabb kávégépe merész újraértelmezéssel gyönyörű pasztell rózsaszínben tündököl, és a gép oldalát Chiara ikonikus logója díszíti. Az intuitív, egyetlen gombnyomással kezelhető géppel sokféle csészeméretű kávét készíthetünk, amely minden ízlésnek megfelel.

5 Nespresso x Chiara Ferragni Essenza Mini kávégép HR_edited

A kompakt méretű, sikkes Nespresso x Chiara Ferragni Essenza Mini a legkiválóbb minőségű espresso-alapú kávéreceptek világát tárja fel. Chiara Ferragni rajong az Ispirazione Roma kávéért, ezért esett a választása az Essenza Mini kávégépre, amelyet a Nespresso x Chiara Ferragni kollekció keretében életteli, színes mintával frissített fel, megjelenítve rajta mindkét márka karakteres stíluselemeit.

Ha egy kis rózsaszín színfoltot csempésznénk az otthonunkba, a Limited Edition Nespresso x Chiara Ferragni Aeroccino3 tejhabosító segítségével gyorsan és elegánsan készíthetünk meleg vagy hideg tejhabot. Az Essenza Mini kávégéphez remekül illő kiegészítő segítségével tejes recepteket alkothatunk a legkiválóbb espresso-ból, még élvezetesebbé varázsolva a gondtalan nyári kikapcsolódást.

6 Nespresso x Chiara Ferragni Aeroccino3_LR_edited

A Chiara jellegzetes szem-motívumával díszített Nespresso x Chiara Ferragni Nomad Travel Mug révén annak sincs akadálya, hogy út közben kortyolgassuk kedvenc kávénkat. A pasztell rózsaszínű Limited Edition Nomad Travel Mug az idei nyár kihagyhatatlan kiegészítője.

„Chiara álma” kávérecept

Chiara Ferragni megálmodta kedvenc jeges eszpresszóját egy igazán gazdag, kókuszos ízvilággal feldobva. És hogy ezt a kókuszos ízélményt szemet gyönyörködtetővé tegye, Chiara egy csipetnyi vattacukorral koronázta meg. A recept merész, édes és friss: akárcsak ő maga.

Caspar Miskin Photography, Caspar S. Miskin, culinaire, Europe food photographer, Europe interior photographer, Europe people photographer, food, interior photographer portfolio, lifestyle, Paris food photographer, Paris interior photographer, Paris people photographer, People photographer portfolio, Photographe d'intérieur, Photographe de cuisine, Photographe de culinaire, Photographe des gens, Photographe Paris, Photographe, portrait
Caspar Miskin Photography, Caspar S. Miskin, culinaire, Europe food photographer, Europe interior photographer, Europe people photographer, food, interior photographer portfolio, lifestyle, Paris food photographer, Paris interior photographer, Paris people photographer, People photographer portfolio, Photographe d’intérieur, Photographe de cuisine, Photographe de culinaire, Photographe des gens, Photographe Paris, Photographe, portrait

Hozzávalók: Nespresso Original Freddo Intenso vagy Vertuo Altissio kávékapszula (40ml), 4 nagy méretű jégkocka (120g), 100 ml kókusztej, 4 g rózsaszín cukor, világos rózsaszín vattacukor

Elkészítés: Tegyünk egy teáskanál rózsaszín cukrot az üvegpohár aljára. Öntsünk rá 100 ml kókusztejet, és keverjük össze a két hozzávalót. Tegyünk 3 nagy jégkockát a pohárba. Egy shakerbe tegyünk 1-2 nagy jégkockát, főzzünk rá 40 ml kávét, és rázzuk össze, majd óvatosan öntsük a pohárba. Díszítsük rózsaszín vattacukorral, vagy alternatívaként egy lekerekített végű fapálcikán 3 rózsaszín, szögletes mályvacukorral.

Kapcsolódó bejegyzések