Már az üzletekben a GIAMBATTISTA VALLI X H&M kollekció

2019 november 5.
Már az üzletekben a GIAMBATTISTA VALLI X H&M kollekció bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Giambattista Valli x H&M divatbemutatójára Róma egyik történelmi palotájában, a Palazzo Doria Pamphilj falai között került sor. A lenyűgözően pompás épület, az egyedülálló művészeti kollekció és a római könnyedség tökéletes hátteret nyújtott a gyönyörű dizájner kollekció szabad szellemiségéhez és kifinomult, látványos darabjaihoz.

A Giambattista Valli x H&M kollekció kortalan, időtlen ruháit egy rózsaszín kifutón mutatták be a sokszínűséget képviselő modellek, akik között hírességek és hétköznapi római lakosok egyaránt voltak. A bemutató látványos fináléval ért véget Kendall Jenner főszereplésével, aki a kampányból már jól ismert piros ruhát viselte. A vendégek között volt Troye Sivan, Sofia Carson, Alexa Demie, H.E.R, Cameron Monaghan, Chiara Ferragni és Chris Lee, valamint Mihalik Enikő, akik mind a kollekció darabjait viselték az eseményen.

1399_Spread_300ppi_3

A divatbemutató és a koktélparti után a vendégek elsétáltak a Via del Corsón a szintén kortalan eleganciájáról híres Grand Hotel Plazáig az after partyra, ahol a Circoloco DJ-i, Peggy Gou és Seth Troxler, valamint Clara3000 szolgáltatták a zenét.

1399_Spread_300ppi_2

„Párizsban hoztam létre a divatházamat, de büszke vagyok római gyökereimre: a szívem mindig az örök városé, ezért is választottam a Città Eternát, azon belül is a magasztos Palazzo Doria Pamphiljt a bemutatóhoz. Róma az eklektikusságával alapvetően formálta meg a nézeteimet és az egyéniségemet. Csodálatos élmény volt látni ezt a bemutatót a szülővárosomban” – mondta Giambattista Valli.

1399_Spread_300ppi_6

„Nagyszerű volt otthont adni a Giambattista Valli x H&M bemutató partijának; egy igazi római este volt, csupa Dolce Vita életigenlés és ragyogás. A különleges kollekció hangulatát remekül festették alá a lenyűgözően pompás, történelmi termek, és a Valli lányok és Valli fiúk új hulláma tökéletesen uralta a kifutókat, az éjszakát és az utcákat is” – mondta Ann Sofie Johansson.

1399_Spread_300ppi_5

A Giambattista Valli x H&M kollekció – női és férfi viselettel, valamint kiegészítőkkel – november 7-én jelenik meg a kijelölt H&M üzletekben világszerte, Magyarországon a Váci1-es üzletben szelektált kínálattal, valamint a hm.com oldalon a teljes kínálattal.

1399_Spread_300ppi_2 1399_Spread_300ppi_3

Kapcsolódó bejegyzések