Légy te is részese a Simone Rocha világának!

2021 február 23.
Légy te is részese a Simone Rocha világának! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A H&M első alkalommal mutatja be a teljes Simone Rocha x H&M kollekciót. A darabok egyesítik azokat az inspirációkat és érzelmeket, amelyek meghatározták a Simone Rocha világot. A kollekció egy évtizedes tervezés ötvözete – Rocha érzékenységének és karakteres darabjainak története. Tisztelgés Írország, Hong Kong, a textúra, a forma, a tapinthatóság, a történelem, a család, a meghittség és az öröm előtt.

A H&M kollekciójának megalkotása során Rocha időt szánt a márka archívumának átgondolására és átdolgozására, a korábbi kollekcióinak átfésülésére és a szeretett darabok átdolgozására, hogy az eredmény egy váratlan, új, izgalmas eredményt adjon.

“Hogy őszinte legyek, igazán érzelmes volt végigmenni az összes darabon – csodálatos alkalom volt átgondolni azokat az kollekciókat, amelyekre különlegesen büszke voltam, és végig bogarászni azokat a meghatározó kollekciókat, amelyekben bőven akadt olyan ötletmorzsa, ami akkor nem került kidolgozásra. Nem vagyunk az a márka, ami elvetné a régebbi ötleteket – gyakran visszatekintünk a korábbi javaslatokra, és tovább fejlesztünk akár egy formát, akár egy anyagot”– mondja Rocha.

A Simone Rocha x H&M kollekció női ruhák mellett férfi és gyerekruházatot is tartalmazza, ez az első alkalom, amikor teljes kollekciót kínált az egész család számára. Az összes ruhadarabot úgy tervezték, hogy jól variálhatóak legyenek a kollekció többi elemével.

Milyen lesz a Simone Rocha x H&M kollekció? Finom tüllruhák, kockás anyagok, gyöngyös ingek, pulóverek, masnik, egyedi kiegészítők, mint például csillogó ékszerek és gyöngydíszített cipők. A teljes választék Simone Rocha jól azonosítható költői színpalettájában készül: tartalmaz egy kis adag bézst, rózsaszínt, vöröset és feketét. A Simone Rocha x HM női kollekció nagyobb méretekben is elérhető lesz.

“A tervezési folyamat minden szakaszában az volt a megközelítésem, hogy emlékezzek arra, hogy egyesek számára ez most lehetőség lesz arra, hogy megismerjék Simone Rocha világát, másoknak pedig esély, hogy testközelből megismerjék azt a márkát és tervezőt, akit lehet, már egy ideje követnek. Ez a kollekció lehetőséget teremt számukra, hogy megszerezzenek egy tervezői darabot, ha nem is a haut couture kategóriából, de ennek a kooperációnak köszönhetően elérhető áron. A H&M révén hozzáférhetnek egy új, időtálló, különleges darabhoz, amely összekeverhető a korábbi, kifutón látott kollekciók modelljeivel.”– mondja Rocha.

A kollekció 2021. március 11-től kapható.

Kapcsolódó bejegyzések