A hétköznapok ünnepe – debütál az AGNESKOVACS business kollekciója

2021 május 14.
A hétköznapok ünnepe – debütál az AGNESKOVACS business kollekciója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Business kollekció azzal a céllal készült, hogy kivételes ünnepi érzést hozzon el a hétköznapokba. A gyakran egyhangúan, rutinszerűen elfutó munkanapok szürkeségében vágyunk az ünnepek különleges és szép pillanataira, arra a felszabadító felhőtlenségre, amelyet ritkán élhetünk át a mindennapi feladatok malmában. Ezt a pillanatot hozza el az AGNESKOVACS új kollekciója, a táskák megkapó esztétikája és egyedisége által.

Az AGNESKOVACS új kollekcióját a sokoldalú kortárs nő ihlette, aki magabiztos, intelligens és önazonos. Kreativitással és nyitottsággal áll a kihívások elé, elhivatott mind munkájában, mind családjában betöltött szerepében. Döntéseiben tudatos, ezért ha rátalál a hozzáillőre, kitart választása mellett. Stílusa egyaránt sokrétű; időtlen eleganciáját formabontó részletek teszik emlékezetessé és üdítően modernné.

Az új kollekció a dinamikus nő feszített ütemű mindennapjaira kínál alapdarabokat. A táskák az irodai öltözködéshez illeszkedő formai kialakítást kaptak, mégis részleteikben finom, nőies fricskát rejtenek. A táska oldalai kinyíló kálát idézően simulnak egymásra, az organikus formavilág így utal a kortárs nőt jól jellemző folyamatos fejlődésre, kivirágzására a tanulásban és az önfejlesztésben.

A kollkeció darabjai műtárgyat idéző vonalvezetésük és részleteik finom kidolgozottsága minden pillantással és tapintással egy pillanatnyi élményt, ünnepi örömet teremtenek akár egy nehéz tárgyalás alatt vagy egy fárasztó munkanap végén.

A márkára kezdetektől jellemző módon a táskák ismét egy egész bőrlap formára alakításával készültek biztosítva időtállóságukat. Különleges részletként jelenik meg a kézi varrással készült táskafogó, amelynek finomsága emeli a kiegészítők értékét.

A Business kollekció kézitáskái három méretben készültek el, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kialakítást, sőt egyedi igény esetén akár személyre is szabhatók. A kézitáskák forma világához illeszkedve hátitáska, öv és bőr ékszerek (nyaklánc, karkötő) is készültek a teljes kollekcióban.

A kollekció elérhető az AGNESKOVACS studio-ban és online.

További információ: www.agneskovacs.hu

Kapcsolódó bejegyzések